بسم الله ای شیرین لقا(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بسم الله ای شیرین لقا(sm50)
کلی گفتم . هر آهنگی از هر خواننده ای که روش تعصب داری فقط و فقط بار اول گوش بدی اگه خوشت اومد که هیچی ولی پلی کردی گفتی بزار یه بار دیگه گوشم این میشه تلقیننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بقیش من کاری ندارم اون میشه سلیقه که هر کسی یه نظری داره کاملاً قابل احترامه
من زهرها نوشیده ام (sm50)
اصن بحث خوب و بد نیست بحث اینه با بقیه آهنگا جور نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم تریاق چه فضای سیاهی داره (sm50)
حداقل بنرم معروف شد ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اول طور دیگه نوشتم الی گفت باز تغییر دادم ... (sm120)
ایولا منم نظرم همینه ! خوب بودن که تو سبک خودشون خوبن ولی با بقیه جور نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر گیجی تو پسر (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره با کنایه میگه..
آها من وارد نشم تو این بحث بهتره (sm120)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]