بیخیال بابا جدی نگیرین (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیال بابا جدی نگیرین (sm50)
(sm120)نه باو از این بحثا همیشه بوده لذت میبریم (sm2)سجاد فنلاندی میگم رفتی اونجا یه پوستر چیلدرن اف بودم بزن دیفالت یکم خودتو با اصالت نیشان بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سینا کجا رفتی فیلم چسبید
خیلی خوبید شماها (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
برم وسایلارو جمع کنم (sm81)
دهنم سرویس میشه (sm172)
به استاد مجید احترام بگذار(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چیلدرن آو مال شهر اسپو هست یه جوری همون مث توابع بالا پایین منو اکبره (sm2)
(sm2)باع شهرشو چیکا داری مال همون ولایتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)راستی سجاد اون کاوراشونم که یارو داس به دسته داستانی داره برای خودش ها
همونقد که خراطها خزه ، بابک جهانبخش ، سامی بیگی و مازیار فلاحی هم خز هستند (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوق مجبور نشده بودم از خراطها حمایت کنم (sm2)
گفتی ولایت منقلب شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یدونه سرچ میکنم میچسبونم به والم
چیه داستانش ؟ (sm173)
به طرفداراشون(الی) احترام بذار حداقل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
حالا سرچ کنی بهتر توضیح دادننقل قول:
مضمونش اینه که یه دریاچه ای برکه ای اون طرفا بوده چن تا نوجوون به قتل رسیدن هیچوقت قاتلش پیدا نشده اسم گروه بخاطر همینا این شده این یارو کاورم چون بنوعی سلاخی کرده این تصویر تو ذهن مردم فنلاند نقش بسته بعد اینا اسم گروهشونو همون گذاشتن این یاروام تو کاوراشون هس همه البوما
حالا نمیدونم داستان چیه اینجا
هرکی هرچی دوست نداره میگه خزه و اینا(sm120)خوب دوست ندارین .. صداش خوشتون نمیاد بگین حال نمیکنیم(sm59)
اها اره یه چیزایی شنیدمنقل قول:
اینجا همه جاش دریاچه ست ، کلا جزیره جزیره ست با پل وصلیده شده به هم ، یدونه از این دریاچه ها رو شوم به نوعی میدوستن ، نگو داستانش اینه (sm54)
(sm50)چه بسانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت را خانه ی مـا کن، مصفّـا کردنش با من
به ما درد دل افشا کن، مـداوا کردنش با من
اگر گم کردهای ای دل، کلید استجــابت را
بیا یک لحظه با ما باش، پیــدا کردنش با من
بیفشان قطره اشکی که من هستـم خریدارش
بیاور قطرهای اخــلاص، دریـا کردنش با من
اگر درها به رویت بسته شـد دل برمکن بازآ
درِ این خانه دقالبـاب کُـــن وا کردنش با من
به من گو حاجت خود را، اجـابت میکنم آنی
طلبکن آنچه میخواهی، مهیّـــا کردنش با من
بیا قبل از وقـوع مرگ روشـن کن حسابت را
بیاور نیک و بد را، جمـع و منها کردنش با من
چو خوردی روزی امروز ما را شـکر نعمت کن
غم فردا مخور، تأمیــن فـــردا کردنش با من
به قـرآن آیهی رحمت فـراوان است ای انسان
بخوان این آیه را، تفسیر و معنا کردنش با من
اگر عمری گنـه کردی، مشو نومیــد از رحمت
تو نامه توبه را بنویس، امضـا کردنش با من
مرحوم ژولیده ی نیشابوری
ها دمت گرم (sm19)نقل قول:
میرباقری (sm176)
من تا چهار سال پیش توی برره موزیک بودم ، یکی از رفیقام اونجارو بهم معرفی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه هم کارمون دعوا کردن با همینایی بود که الان الی میگه طرفدارشون بودی
باران هم همیشه بودم ولی اکانتم فعال نبود تا اینکه یک روز توی همون برره به الی گفتم اکانت بارانمو فعال کرد اومدم باران ، زمان حریص بود
من از خراطها متنفرم ، ولی الی رو بگو بیاد بگه من از خواننده ی خالطوری ای به نام سامی بیگی متنفرم ببین میگه یا نه (sm2)
(sm98)البته نسخه سانسور شده بود چون دیدی که همشون موهاشون بیرون بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
کسی که کیبورد اینارو میزنه تو دنیا تو گروههای متاال بهترینه
میگم اصن یکی گوش بده مگه چی میشه(sm54)نقل قول:
هرکی ی علاقه ای داره
هی گیر دادین میگین اون خزه این خزه(sm2)
منم اصلا نمیتونم گوش کنم ، در حد یه بار پلی بعد دیلیت هست ، این امثال مازیار و احمدوندو سامان جلیلیو این حرفا (sm50)نقل قول:
حالا این جهانبخش میشه تحمل کرد ولی دو سه بار پلی دیگه دیلیته .. رپ هم یاس رو قبول دارم از این زدبازی و اینا (sm3)
بهترین کاراشون چیه ؟نقل قول:
من اصلا کاری ندارم هر چی میخواد گوش کنه اینه میپره به مانقل قول:
من متال گوش نمیدم این مطالبی بود که صرفا جهت اطلاع خوندمنقل قول:
سرچ بزنی بعضی از این گروهها عاشقان سینه چاک دارن وب زدن براشون حتمن معرفی کردن
این اهنگ جز از دقیقه 1:50 تا 2 مخصوصا 1:57
محسن جیغ میزنه.. صداش خرابه
چرا جایگزین نکردن(sm132)
نه دقت نکردم به اونجاهاشنقل قول:
صداش یه جوری بود بیشتر حواسم به دیالوگاشون بود
خداییش معرکه مینویسه (sm178)
میگن باید کارگردان بازی بگیره این یارو گندبکه اسمش چی بود همش اکشن بازی میکنه95 درصد فیلماش یجورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اینجا چیکار کرده
منم گوش نمیدم ،گفتی فک کردم دنبال میکنی اوکی دمت گرم (sm176)نقل قول:
سو تفاهم شده... اهل پریدن نیست الی(sm59)نقل قول:
جمشید هاشم پور
ریدن باو کلی آدم جمع کردن یه ویدئو واسه جز درست کردن آدم عنش میگیره
(sm2)باز کی ریدهنقل قول:
کو(sm51)نقل قول: