شادمهر از روز سرد بکش بیرون ...دیگه بسه (sm81)(sm81)
هی هم میذارتش ...
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر از روز سرد بکش بیرون ...دیگه بسه (sm81)(sm81)
هی هم میذارتش ...
میخواد حرص طرفدارارو در بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کن ای گروه کثیف رو دیگه تو هر پستی به یه بهونه ای تگشون میکنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بغض شادمهر در حضور ژینا
لعنت بر شما که چنین ستاره ایی باید از ایران بره
(sm81)(sm81)(sm81)
با یه گیتاری که داشت از ایران رفت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت برای همیشه (sm81)
ژینا گل من گل خشگل من (sm127)
یعنی اسمشون تگ میشه حالم بد میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ ستاره صد شرف کل البومو داره ...
خود شادمهر چه ساز هایی توش میزنه ...
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی شادمهر به عربا میگه به درک
انتخاب رو بزار حالم عوض میشه رونقل قول:
ملودی اسمم داره یادم میره ببین چقد روون و قشنگه
چه گیری کرده تو این گروه که با اهنگ تقدر هم تگشون میکنه نمیدونم
خودت اهنگسازی چه احتیاجی داری پشت اینا قایم بشی
ژینا گل من عجب اهنگیهنقل قول: