تنبل شده اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به کار نمیده
فقط میره تفریح
نمایش نسخه قابل چاپ
تنبل شده اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل به کار نمیده
فقط میره تفریح
خب دیگه زن و بچه دار ک شده باید ب فکر اونا هم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من راضیم یک شنبه ها که درامز میزنه ، یه شعر باشه و همونو ضبط کنه و روشم بخونه بده گوش کنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن و بچه بهانس ...وگرنه شادمهر همش در حال اجرای کنسرت های تور تجربه کن بوده ... یک چهارم وقت کنسرتو بزاره شاهکار درست میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یعنی صد رحمت ب خود کنه !!! اینا دست اونم از پشت بستن ...
بابا ولش کنید شادمهرررررررررر ...
هی زرت و زرت هم عکس با شادمهر میزارن ادم قاطی میکنه (sm178)
عصبی شدم از دستش(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178) (sm178)(sm178)
از البوم جدید فقط عکس میزاره ولی از تجربه کن هی اجرای جدید
انشالله بعد این آلبوم شاهکاراش شروع میشه ب شرطی ک این تیم کنه تجربه کن دست از سرش بردارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شادمهر ایران میموندنقل قول:
چی میشد
حیف این اسطوره
حیف که قدرش رو ندونستن
(sm74)
باید تو رو پیدا کنم
شاید هنوزم دیر نیست
و البته الان هم خودش قدر هنر و استعدادش رو نمیدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و آثاری جاودانه خلق نمیکنه
حیف