1 درصدم تو بردش شک نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.05 هم باز خوبه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
1 درصدم تو بردش شک نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.05 هم باز خوبه (sm120)
تمام بازیهای امروز لیگ ایران آندر2(sm120)
قبول دارم.. اصن بعد اون دیگه رید.. فکر کنم بعد اون دیگه هیچ اهنگش به 3 بار گوش دادن نرسید به جز ترک لعنت به مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین خودت میگفتی چلسی رو با خیال راحت بزنید 100درصده دیدی ماریبور چیکار کرد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم البومای جدیدشون بودنقل قول:
من این خواننده هایی که مدام میرینن پاک کردم خیال خودمو راحت کردم دیگه دانم نمیکنم چن سالیه مث جهانبخش
ولی عسکری و فلاحی دارم بجان خودم جفتشو فقط بخاطر البوم اولشون نگه داشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوما غیر اولشون فقط یبار گوش کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
کاربران روزنامه رئال مادرید, مسی رو بهترین بازیکن تاریخ دونستن!(sm17)
یعنی من بزنم چلسی .. اگه نزد بیام اینجا ی کاریت کنم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضریبش پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بیشتر اهنگاش بدرد این ادمایی میخورن که اهنگ رو از نظر دلنشینی میپسندنهنقل قول:
از کوکولو شیلی غافل نشید فردا تو خونشه بزنید که قطعیه بزنید(sm120)
اگر چلسی و ماریبور 100 بار با هم بازی کنن یه بازی میشه 1 1 اونم دقیقا اون شب بود دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فکر کن بازی رفت 6 0 بازی برگشت 1 1 خیلیم مسخرست (sm120)
البته وقتی داور گل صحیح رُ به اشتباه افساید میگیره! پنالتی دیده نمیشه! 2 تا تیرک میزنه....هازارد که از 30 پنالتی کل دوران زندگیش فقط 3 تا رُ خراب کرده و 17 تا پنالتی اخرش گل بوده فکر کنم خراب میکنه ....چه انتظاری میشه داشت (sm25)
والا با این نوناشون(sm120)نقل قول:
قبول دارم اینو .. البته عسکری و جهانبخش بعضی وقتا ی تک اهنگ خوب میدن... مازیار خیلی وقته ریده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه میکس کن با بازیای فردانقل قول:
کما 1 عسگری هنوزم خوبه...فلاحی هم اولیش خوبه دومیشم هر از چندگاهی میشه شنید اخری رُ کلا دان نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا این معجزات اد واسه ما میفته(sm25)نقل قول:
آرسنال اندر لخت(sm25)
چهانبخش چی داره خدایی؟؟؟ (sm98)نقل قول:
من فقط اون که با صادقی فیت داده بدم نمیاد....بقیه از دم.....
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم(sm120)یدونه تو اسلوونی هم هست .. تیم صدر با تیم ته جدول(sm120)نقل قول:
ایران از ایتالیا بدتره(sm30)نقل قول:
(sm50)
خوبه برا ما همه بازیای زیر دو گل(sm70)نقل قول:
همون خودش کلی خوب بود.. ی تک اهنگ بود که بعد تو البومشم گذاشت.. دلتنگی.. اونم خیلی خوشم اومدنقل قول:
(sm120)نقل قول:
تراکتور و سایپا مشکوک میزنه(sm51)نقل قول:
فقط پیکان رو میشه 100% اندر گرفت که دیروز بازی کرد(sm120)
سایت قمار(sm3)
بازی شروع شد(sm3)
نشد بزنم پدیدرو(sm120)
همین کم مونده بود رو پدیده بری(sm30)نقل قول:
اثرات نظرسنجی فوتبال 120 تو جدی نگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیای ملوان همه زیر 2 گله بزن(sm120)نقل قول:
پولتو ریختن؟
اره ریختننقل قول:
به پشتیبانی پیام دادم گفتم 4 روز شده
گفت سرمون خیلی شلوغه.. بزودی میریزیم.. 3.4 ساعت بعد ریختن
سرشون شلوغه(sm120)ملت به اف رفتن(sm30)
پدیده پدیس آندر دوگل هوا سرده ساقا خستننقل قول:
اره پدیده هم کم گل میخورهنقل قول:
شاید موجودی نداشتن دیر ریختن(sm30)نقل قول:
دهن سرویسا میلیونی زدیم 2ماه بعد میدن(sm2)
تکیه بر این جهان مکن ...(sm74)
دیناموکیف هم خوبه ها
من فکر کردم اینتر با کیه وو ورونا بازی داره زدم.. بعد متوجه شدم با هلاس ورونا بازی داره(sm30)
نکن اینکارارو .. خودتو به گاه میدی(sm30)نقل قول:
اینترو هیچ موقع نزن هیچ موقع ..از ایتالیا بکش بیرون(sm178)نقل قول:
بریم پدیده(sm120)
تو بازیای ریسکی بود.. اونم فکر کردم با کیه وو ته جدولی(sm25)نقل قول:
برو پدیده شو(sm120)
مشتاقم رونالدو رو 32-33 سالگی ببینم بنظرم ی چی میشه در حد لرد بنتنر (sm30)
طرفداراشون سن اسطورشونم نمیدونن (sm120)
بنازم اندرس اینیستا رو که هنوزم که هنوزه بهترین هافبک با 38 سال سن درست گفتم 38 سالش؟؟؟؟(sm30)(sm30)
مسی چون هیچ اتکایی به قدرت بدنی نداره تا 39 سالگیم میتونه بازی کنه(sm2)
ارکا یه روزنامه ی کاملا رئالیه و اکثر مخاطباش رئالی هستن . این چند وقت اخیر که مثلا رونالدو از مسی بهتر بوده خواستن از این فرصت استفاده کنن و این سوالو پرسیدن که کدوم بهترینه ولی بازم نتونستن رونالدو رو بهتر از مسی بدونن چون هوادارای خارجیه رئال بر عکس هوادارای ایرانیشون شعور و عقلشون بهتر کارمیکنه :))))))))))))))))))(sm2)
تیجه ی نظرسنجی طبیعیه. مسی که بهترین بازیگن تاریخ هست و شکی در اون نیست. این هم که رونالدو بالاتر از کرایوف اعظم قرار گرفت خب دلیلش برمیگرده به اکثریت رئالی رای دهنده ها. سن پایین که همونطور که گفتم طبیعیه.(sm120)
هههههههه دیگه خود رياليا هم اعتراف کردن کی در تاریخ بهترينه
رياليايي که اینجا کامن ت میدن آرامش خودشونو حفظ کنن دیگه حقیقت همینه دیگه آتیش نگيرين :)))))))))(sm2)
تا چند روزه پیش دوستان رئالی میگفتن رونالدو بهترین بازیکن تاریخه حالا که روزنامه مادریدی نظرسنجی اینطوری شده همه میگن نه رونالدو ونه مسی هیچ کدوم بهترین بازیکن تارخ نیستن زیدان بهترینه یا نمیدونم مارادونا بهترینه ثبات شخصیت هم خوب چیزیه به نظرم شما رئالیا رو ببینی بهتره(sm120)
تا چند روزه پیش دوستان رئالی میگفتن رونالدو بهترین بازیکن تاریخه حالا که روزنامه مادریدی نظرسنجی اینطوری شده همه میگن نه رونالدو ونه مسی هیچ کدوم بهترین بازیکن تارخ نیستن زیدان بهترینه یا نمیدونم مارادونا
بهترینه ثبات شخصیت هم خوب چیزیه(sm120)
خخخخخخخخخخخخخخخخ
چیز عجیبی نیست همین یک ماه پیش بود که تو نظر سنجی سایت گل کریس رونالدو بالاتر از محمدعلی و مایکل جردن و خیلیای دیگه بهترین ورزشکار تاریخ شد(sm30)(sm30)
خخخخخخخخخ
واقعا روت میشه این چرت و پرت ارو تکرار کنی؟
رونالدو ته ته ش جزو 30 تا بازیکن برتر تاریخ باشه پسر خوب .
مسی ام زوده بگیم بهترین تو تاریخ ولی بدون شک جزو 5 تا هست.
ما ایرانیا جوگیریم ، این دوسال و نگاه نکن که رونالدو خوب شده ، کل فوتبال مسی و رونالدو رو مقایسه کنی مسی با اختلاف بهتره.(sm120)
چون میدونن رونالدو جزو ده نفر اول هم نیست سریع میچسبوننش به مسی که نه رونالدو ونه مسی بهترین تاریخ نیستن...مسی با این همه افتخار نباشه کی باشه؟!(sm120)
عزیزان بارسایی توجه داشته مارکا نه مارکا اقا مارکا اینو گفته اگه ال موندو گفته بود چه خبر میشد ؟؟
خب مارکا هیچی ارسن ونگر چی ؟ فرگوسن چی ؟ کروش چی ؟ کرایف چی ؟ رونالدو ارجینال چی ؟ روماریو چی ؟ ریوالدو چی ؟ توتی چی ؟ دل پیرو چی ؟ کاناوارو چی ؟ مالدینی چی ؟؟؟؟
اقا همه اینا گفتن مسی بهترین تاریخه تورو خدا ادم و نخندونین !!!
مارکا که نفوذی رئاله گفته حالا قیافه یسریا مثل گری لینه کر که دارن گند میزنن به گذشتشون دیدنیه !!!!!
اما خدا وکیلی از حق نگذرید بارسایی ها رونالدو بهترین پنالتی زن دنیاست !!(sm17)