تیم ملی بریتانیا(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم ملی بریتانیا(sm120)
من زیاد حال نمیکنم نهایت یه بار ویدیو چک (sm120)این مربی ایتالیا که شبیه ممد اصفهانی بود میگفت خطای تور بعد میدید خطای تور نشده میگفت من گفتم توپ پشت خط خوابیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم مخصوصا اینکه ولز و انگلیس یکی بشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین این میمونه اراک یه کشور باشه داخل ایران (sm120)
کلا همون 3 دقیقه ی تو بازیای امسال هم رو اعصابه مخصوصا نیمه دوم مخصوصا تیمت عقب باشه و در حال حمله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا مُرد؟(sm79)(sm120)نقل قول:
اگر این کاُ کنن ولز تا 36 سال هیچ محصولی تولید نمیکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روسها هم باید متحد بشن(sm120)
گزارشکره میگفت یکی به این حالی کنه شونصد متر زده بیرون(sm120)نقل قول:
شاید هیچوقت نتونه به فوتبال ادامه بده(sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلح برگشت به دنیا(sm120)(sm79)نقل قول:
محتشمی بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]