دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا تایید میشه
کاش شرایط مساعد بود و نمیرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا تایید میشه
کاش شرایط مساعد بود و نمیرفت
من تو زندگیم موسیقی رو با آثار شادمهر شناختم
اولین آلبومی هم که خریدم از شادمهر بود
تا عمر هم دارم عاشقشم
شادمهر (sm127)
همونطور که دوست شادمهریمون گفتند با یک دقیقه آخر این کار هر بار بغض میکنند
برای بنده هم همینطوره
بارها و بارهاست که این کار رو گوش میدم و هر بار بغض میکنم
من البوم پاپ کرن شادمعر و خیالی نیست رو زیاد گوش میدادم عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف واسه من
سخت تره از این مردن
خاطرات دلموووووو
تا کجاها میبردن
کاش میشد، دیدنت
فقط توهم باشه
کاش میشــــــــد دردااااااااای من
مثل دردای مردم باشه
#اعتراف(sm74)
(sm98)
بریم گیر بدیم اینو پخش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حیفه
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود
.
موزیک: شادمهر عقیلی...!
.
#نقطه_ضعف
یعنی شادمهر با 20 سال سابقه نمیفهمه چجور کارایی داره میخونه بعد ما میفهمیمنقل قول:
اگه اینجوریه پس خودشم قبول ندارین شما
حرفت درسته... شادمهر تو این دوره فقط ب دنبال کسب درآمد بوده..واسه همین یکی دوتا آلبوم دم دستی داده بیرون ک واسه کنسرتاش تنوع داشته باشه...خود شادمهر میدونه این آهنگا تو سطح خودش نیست ولی الان فقط فکرش کنسرت و درآمده... شاید این آلبوم را ک بده بیرون دوباره ب فکر ایده های جدید و آهنگای تاپ بیفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]