یه نامرد با نیسان مالید به ماشینم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نابودم کرد رفت!(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه نامرد با نیسان مالید به ماشینم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا نابودم کرد رفت!(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند هفته اخیر جز مذخرفترین روزهای زندگیم بوده(sm50)
انشالله که همه چیز درست میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
معلومه وکال ماله خیلی وقت پیشه تو بعضی جاها صدا بیش از حد پایینه وقتی خواستن وکال بیارن بالا صدا نابود شده در کل البوم ارزش چندانی نداره فقط واسه یه بار گوش کردن خوبه
وقتی هم زنده بود زیاد از اهنگهاش خوشم نمی امد سالی یه بار به زور بهش گوش میکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه به خودت نمالیده (sm81)
همه چی سرمون میاد میام میگیم انشالله ، خدا بخواد به خدا ربطی نداره خودمون کردیم(پدرانمان) الانم باید چوبشو بخوریم اونم بدجور میخوریم داره جونیمون نابود میشه(sm50)نقل قول:
امیدی به این زندگی و ملت ندارم
(sm81)(sm81)نقل قول:
(sm81)گفتی پدرانموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این سه روز گذشته با یه نفر سر و کله میزدم که جای پدر من بود ولی اندازه الاغ نمیفهمید!
بهش گفتم تو از بابای من 6 سال بزرگتری زشته این کارایی که میکنی ولی.....
(sm2)نقل قول:
دختره عکسشو گذاشته . . .
رفیقش کامنت گذاشته خوشگله ، اینم زده چشات خوشگل میبینه . . .
بعد من زیرش کامنت گذاشتم: آره بنظر منم مشکل از چشاشه . . .
بعد از چند ثانیه : Block شدم(sm2)