(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا که فقط میگن شماره 1 رو به این شماره بفرستین(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا که فقط میگن شماره 1 رو به این شماره بفرستین(sm2)
(sm2)
(sm120) زیر گنبد هانیبال rectify
زیر گنبد دیگه چیه(sm120) اندر دوم چی بود اینو میگی؟(sm2)
(sm120)اوهوم
الی اون سریالایی که گفتی دان نکردم . موضوعش چیه ؟ غمگین نیس که ؟
بعضی سریالا هم هست تموم نمیشه مجبوری خودت تمومش کنی(sm2)
من سوپرنچرال رو مجبور شدم دیگه بیخیال بشم .. 1.2 فصل دیگه تمدیدش کردن(sm2)
دکستر هم سرویس کرد ولی بلاخره تموم شد(sm120)
تو دیگه داری کفر منو در میاری جنگی نباشه خشن نباشه خونریزی نباشه غمگین نباشه خب پاشو برو فاطما گل ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میشینه Under the Dome میبینه بعد سریالای پیشنهادی منو به سخره میگیره (sm98)
(sm120) فیلم کره ای خیلی دوس دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارمین پیشنهادای تو چی بود(sm120)
الی 2تا سریال به پیشنهاد تو گرفتم .. یکی twin peals یکی هم outllander.. امیدوارم که خوب باشن(sm120)
همین rectify جمعه داره میاد برو دو فصل اولشو ببین بروز باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این یکی غمگینه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکستر توش بازی میکنه که(sm120)
(sm2)تو پاشو برو همون mom اون یکی چرته چی بود لولک بولک همونا رو ببیننقل قول:
البته بازی britt robertson رو هم باید در سریال الی در نظر گرفت (sm59)(sm19)
من bates motel با following رو گفتم (sm120) دومی همین فصل سه کنسل شد :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذان (sm172)
ایناره واسه ارشیو میگیرم .. دیگه مجبورم (sm120) روز اول شروع کردم الان شده 90تا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی بود ؟ (sm2)
دومی انگار داستانش جالب بود(sm120)نقل قول:
شیما بارون رو کیف میکنی... 2 شب بارون زده(sm120)
من اون سریالو فقط بخاطر منبع متنش شروع کردم پشیمونم نیستم با اینکه تینیج داره توشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره هر دوتا خوب بود روند داستانیشون ... بیتس رو اگه تونستی حتما ببین (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چی میدونم یکی گفتی کمدی بود امتیازش زیر شش بود (sm2)نقل قول:
اره چه بارونی بود موقع سحر....نقل قول:
خوشبختی یعنی اینکه شمالی باشی
تو گرمای تابستون,دلتنگ بارون,نشسته باشی تو اتاقت که یهو بوی خاک بارون خورده بزنه زیر دماغت
سرآسیمه بیای روی بالکن و ببینی آسفالت کوچه خیسه
هفده تا پله رو با سر بیای پایین و پا برهنه بدوی توی حیاط سرتو بالابگیری مثل دیوونه ها بخندی و بوی خاکو عمیق نفس بکشی
صدای دعای سحر بپیچه تو کوچه,صفحه ی گوشیت خیس بشه و ........
فعلا دارم ی سری سریالارو از دور خارج میکنم ..ی سری سریالا واقعا مضخرف بود.. (sm120)نقل قول:
شب قبلم موقع سحر بارون زد اینجا(sm120)نقل قول:
آلبوم دلا بابک رادمنش زیر اپ
بریم کم کم بساط افطار رو فراهم کنیم(sm120)
تو از اونچه که هویت منه دوری ، منو نمیشه شبیه خودت کنی زوری...
(sm50)
odd couple ? (sm2)نقل قول:
6.4 بابا(sm120)
این ؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جان (sm10)نقل قول:
نمیدونم گشنمه چمه حالم خوب نیس (sm172)(sm27)
(sm10)نقل قول:
اره همین الان تمومش شد گذاشت رو سایت الان (sm138)نقل قول:
بود بابا صبح (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm98)