ماه اینده تو کانادا کنسرت داره میخواد بره(sm120) نصف بلیطاش فروش رفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماه اینده تو کانادا کنسرت داره میخواد بره(sm120) نصف بلیطاش فروش رفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما اساسا فوتبال بارتون نی هر چیزی رو به شانس ربط میدین واسه همینه همیشه تیمتون تخمیه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم از تخمی بودن در بیاین(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دكترا كه ميگن حالش بد نيست (sm74)
نصف اس ام اسای تو اینه غارسا شانسی برد اونا رو چی میگی دیوث ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم نیمه اول تخمیه رفتم حموم اومدم دیدم استقالال 1-0 جلو اومدم بازیود دیدم 2 گل پشت سرهم خورد گفتم بازم قدم نحس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم تو اتاق یه دفعه گفت گل برای استقلال(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بعد مث مایکل جکسون البومش بعد فوتش منتشر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند (sm74)
(sm30)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
دیوث تو خو همیشه اس میدی مسی بازیکن نی(sm70)نقل قول:
من همیشه نگفتم با شانس میبرن گفتم شانس همیشه باهاشونه مثه اون تیر گرانادا و دبل تیر کریم و ...(sm120)
حالش خوبه ، میخواد بره کانادا کنسرت اجرا کنه ، شایعه زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هم نزن بو گندش داره بلند میشه (sm2)نقل قول:
شانسلال (sm3)
البته مساوی بهتره ولی (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از اتمام اگر دوست داشتي پخ كن بخونم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میگین چرا دهن لقو به عنوان دیوث ترین فرندم تگ کرده بودم (sm2)
نزار رسوات کنم تا دیروز ردوندو رو نمیشناختی(sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيمارستانه شايعه چيه
(sm30)نقل قول:
دیوث تویی که ادعای بزرگی داری(sm98)(sm2)نقل قول:
کیسه ای ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس ممد و مسخره کردیم ریاضی 2 قبول نمیشی سرمون اومده (sm120)فردا امتحان ریاضیات مهندسی برای بار nام دارم هیچی هم بلد نیستم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» که این روزها برای درمان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کمتر از یک ماه دیگر برای اجرای کنسرت به کانادا می رود.
کنسرت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 29 نوامبر 2014 (8 آذر 93) در تالار «جان بَسِت» در شهر تورنتو برگزار می شود. بلیت فروشی این اجرا مدتی است که شروع شده و با استقبال بالای ایرانیان مقیم کانادا همراه بوده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوشا خدافظی کرده(sm2)
(sm168)
خب به جای اینکه با این حالش این همه کنسرت بذاره, یکم استراحت میکرد(sm98)
فکر کنم کنسرت پاشایی عکسشو بزارن رو صندلی ، آهنگشام تو سالن پخش کنن ملت سینه بزنن (sm2)
حیف شد واسه دربی لازمش داشتیم (sm120)نقل قول:
(sm50)پول درمانشو در میاره
نزار بگم تورو دکی سعید رئالی کرده هر دوتون کریس فن بودین و هستین(sm2)نقل قول:
هر موقع میباختیم ولی 1 گلو مثلا رونالدو میزد همه اعصاب تخمی اس میدادین زنده باد کریست(sm2)
ما اگه شانس داشتیم که 2 هیچ میبردیم راحت
2تا گلشون در مسخره ترین حالت و مفت ترین گلای لیگ بود .. مخصوصا گل دوم که اول داور رید خطارو نگرفت بعد بازیکن سر خورد ..دوباره مگویانم سر خورد..توپشم فقط از یه جای توپ رد شد
اصلا تحت فشار نبودیم
تعویضا اشتباه بود (sm3)داوری ریدمان (sm3)
(sm30)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره درمانشو داره میگذرونه ، شیمی درمانی دومشهنقل قول:
پ ن پ لنگی باشم بشم سوژه خنده ملت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه گو نخور (sm2)نقل قول: