این چک رو بیارن نقد کنی خشتکها دریدن کنی(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این چک رو بیارن نقد کنی خشتکها دریدن کنی(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین حالا هی بگو دلبوسکه عنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف 1600میلیارد پول در اورده اونوقت ما اندر خم یک کوچه ایم (sm120)
نریم بانک!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تصمیمو گرفتم نمیرم(sm120)نقل قول:
طرف باید یه فرغون بیاره پولا رو جابجا کنه (sm120)نقل قول:
ممد ببین فوتبال تجارته(sm120)
حالا هی بگو پرز بره (sm120)
چرا؟نقل قول:
این ناله ها که تو اون وبلاگ می کنن خیلی باحاله (sm120)
گوشت و برنج(sm120)
تراول هم بدن فرغون کمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بخوام با ملت سروکله برنم مبرم کار اژاد سرو کله بزنم بره تو جیب خودم(sm120)نقل قول:
دست و پا بسته ای(sm120)
ابتدا توپُ بزنی بعد پا خطا(sm77)(sm120)