خستـــــــــــه ام(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خستـــــــــــه ام(sm50)
(sm120)وای ترکیدم غذای حرم جاتون خالی
خوش به حالت(sm172) میری حرم واسه منم دعا کن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو دیگه خیلی مفت خورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم البوم اومده کاورش منکراتیه چه کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من ده ساله نرفتم به یکی دیگه بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عسلام از همین فاصله خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این همون گروهیه که چن سال پیش یه کاربری اهنگای محسنو روش میکس میکرد
(sm2)نقل قول:
آها فقط اگه قرار باشه چیزی بدن سریع میریا (sm70)
این روزا فک کنم هر شب میری واسه همون مفت خوریم که شده(sm2) برو دعا کن به جانم ثواب داره (sm74)
من تا مشهد 24 ساعت فاصله دارم (sm172) خیلی دورم از تو (sm178)
تایید دادش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نه باو هر شب چیه بن باس برسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش تو چرا ادم نمیشی نمیدونی این سینجول مث یه ویروسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید داداش (sm59)نقل قول:
Mohsen Chavoshi Ft Dj Khaled
Coming Soon
حالا هر وقت رفتی یه دعا بکن برام گرفتارم (sm172)نقل قول:
خرابتم (sm50)
دموی نسخه جدید 2015 Need For Speed
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چقد زمستونه (sm50)
تو چجور با شعرای فاخر که میذاشتم مقابله کردی پفیوز
(sm2)نقل قول:
(sm2)نذار بگم فن عبدلی اومد اینجور تو رو شناخت سجاد تو همون مالمیر خودمونی ؟! (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها با هم دوست باشید (sm132)
معدلم 20 شد تموم
(sm137) (sm90)
(sm137)
(sm185)
(sm2) دوست عزیز درک کن من یک خبرنگارم ، همه منو میشناسن (sm2)نقل قول:
باع اون سریم توضیح دادم که منم عین خودت چند سال عضو اونجا بودم ، خیلیام تو رو میشناسن .الان بریم با یوزرت یه کامنت بزار ببینم میشناسنت یا نه (sm2)
من نمی دونم قضیه چیه ولی تو این منم نیستینقل قول:
این چی میگه :|
ویندوز ۱۰ با تاخیر عرضه میشود
اخبار منتشر شده حاکی از آن است که احتمالا ویندوز ۱۰ تا اواخر ماه جولای عرضه نخواهد شد.
مایکروسافت پیش از این اعلام کرده بود که ویندوز ۱۰ در تاریخ ۷ مرداد به بازار میآید.البته قرار است ویندوز ۱۰ در چند موج آپدیت شود و در تاریخ اعلام شده همکاران مایکروسافت و
متخصصان میتوانند آن را دریافت کنند. اما باقی کاربران برای دریافت نسخه جدید ویندوز باید کمی صبر کنند.
بی ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم ..(sm19) چه 20 ...چه 10 تو تاج سری (sm19)نقل قول:
(sm2)
باشه تو این من هستینقل قول:
به فکر هیچی نباش (sm50)
فیلم دوس داشتنی بود (sm19)
فکر کنم میخوان روسیه ببره (sm120)
پایتخت چرا نمیده (sm3)
لیالی قدرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) چه زود رسید مگه از 19 رمضان به بعد نبودنقل قول:
اره دو سه روز از اینور 19 ، دو سه روزم ازونورش میکنن تو کیون مردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایمیل مدیر سایت (sm2)
(sm181)
کل مغز نداشته ام رو دود فراگرفته
ای تو روحت شاه عباس با این قیلون که آوردی