(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از نزدیک دو سال شنیدن این آلبوم ها حالا بهتر می شنوم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یکی قضیه سینا حجازی و چاوشی رو به ما هم میگه ؟
چرا بعضی از دوستامون تو انجمن میگن سینا رو له کرد .. قضیه چیه چی شده ؟
در زخم او زاری مکن دعوی بیماری مکن
صد جان شیرین داده ام تا این بلا بخریده ام
پیش طبیبش سر بنه یعنی مرا تریاق ده
زیرا در این دام نزه من زهرها نوشیده ام
(sm50)
محسن و سینا به دلایلی که هنوز کسی نمی دونه با هم به اختلاف خوردن و قهر کردن ! بعدش سینا تو آلبومش آهنگ " خودتی " رو خوند که مخاطبش محسن بود ! حالا هم محسن در جوابش آهنگ " تریاق " رو خونده و لهش کرد رفت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا بُکُش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من که یه دونه آهنگی هم که با هم کار کردن رو هم نشنیدمنقل قول:
چی گفته مگه حجازی تو آهنگ مذکور
زندانی که ساختی نگهبانش خودتینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق من دیگه نیستم رفیق تا تهش خودتی
شعار نده از همه بد از همه سر خودتی
من هیچی نیستم اما رفیق ، خودتی
(sm30)
اتفاقی منحصر به فرد در فضای وب:لینک دانلود رایگان آلبوم محسن چاوشی؛ تنها ده دقیقه پس از انتشار
به دلیل کاهش علاقه مخاطبان به خرید نسخه های سی دی و البته شهرت این روزهای محسن چاوشی است که آلبوم تازه اش؛«امیر بی گزند» زمانی که هنوز اولین فروشگاه موسیقی باز نشده و تنها ده دقیقه پس از قرار گرفتن فایل های آن روی یکی از سایت های مجاز، به صورت وسیع در فضاهای مجازی توزیع می شود. در گوگل نام این آلبوم تازه را که جستجو کنید، با انبوهی از سایت ها مواجه خواهید شد که لینک دانلود رایگان، آن را در اختیار مخاطبان خود قرار داده اند. ربات ها و کانال های تلگرامی هم همگام با این سایت ها پیش رفته و تنها دقایقی پس از انتشار، فایل های آلبوم را به کاربران خود هدیه کردند.
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)