عجب بازی بود نیمه سوم ایران روسیه
4-3 باخت (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب بازی بود نیمه سوم ایران روسیه
4-3 باخت (sm50)
راس میگم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحم كرد ديدي (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)
(sm120) هنوز قوی نشدینقل قول:
باید با تمرین به یک روز قبل از انتشار برسی
(sm2)ریدن به اینا هم یاد گرفتینقل قول:
گه خوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 دقیقه آخر 3تا زدن!!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4-0 شد دیگه نیگا نکردم(sm120)
امیر mp3 بذار (sm120)
(sm2)ولی باز هیچکدوم به پای حمید اسفندیاری نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف البومای موسیقی ایرانو این امیر اپلود کره تو این خراب شده (sm120)
خفه شو عقب مونده(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
مراسم خواستگاري زانكو از نگاه:
محسن چاوشي: خب محسن خان كدورترا كنار بزار و دخترتو كنيزمون كن
محسن يگانه: هه هه محسن جان ما كه اين حرفارو نداريم ولي شرط داره
چاوشي: بگو عمو جان
يگانه:زانكو جان بايد ٥٠٠تا البوم رگ خواب بندازه پشت قواله نگاه من
زانكو: بابا بگو من از اين مذخرفات گوش نميدم
نگاه: مذخرف؟مذخرف؟حالا كه جوابت كردم ميفهمي چي مذخرفه
زانكو: ب ر ب ب . زن مثه تو واسه من ريخته گفتم بگيرمت نترشي ترشي أنبه
چاوشي:مؤدب باش پسر
يگانه: زانكو جان احترام پدرتو دارم هيچي نميگما
نگاه: اصن بفرمايد بيرون
زانكو: لياقتت همون حباب لبه دار گندس تربچه تايلندي
هيچي ديگه تتلو كاراي ميكس و مستر البوم نگاه زانكورو انجام داده رفته واس مجوز
(sm51)آخر جذابیت بود آخرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انیه آخر یه توپ زوزه کشان رفت بیرون وگرنه 4-4 میشد (sm74)
بهترین تهیه کننده ای که دیدم رامین بصیرت نیا بود از یه طرف ریش میزاشت از اونور تو پارتیا میگرفتنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینور البوم واسه عاشورا تهیه میکرد از اونور با مشروبات الکلی دستگیرش میکردن
اعجوبه ای بود واسه خودش(sm2)
حالا راست و دروغ دستگیریشو خبر ندارم ولی خیلی خوب بود(sm2)
زوزه کشان(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه دختره ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)(sm176)(sm10)نقل قول:
ولی لاشی 32 هزارتا بود من یه رتبه بالاتر از ممد 68 بودم(sm120)
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشي:مؤدب باش پسر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توزیع غذای نذری(شله مشهدی)در عاشورا - مشهد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از تاپیک حامی دیگه تخم نکردم تاپیک بزنم(sm2)نقل قول:
(sm77)(sm77)
شله آشه چيه ؟
یا خدا چقد طرفدار داره شله تو مشهد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدیده شاندیز نیست ؟
(sm2)
جزو توابع مشهد حساب میشه
نقل قول:
(sm30)(sm30)
والا من فقط تعریفشو شنیدم هنوز از نزدیک ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)
توابع داریم تا توابع (sm132)نقل قول:
سینا چطوری ارسالات اینقد زیاد شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بار بزنی مشتری میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بیا یاهو
بعد ترکیدن سایت قرار شد هر آلبوم 3 هزار ارسال اضافه شه (sm120)نقل قول:
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم ارسالای ما کم شده(sm120)نقل قول:
راستی یه سوال دارم(sm2)
همه جای بابل زده بود آش گوشت گفتیم تست کنیم ببینیم چیه همون حلیم خودمون بود (sm2)