(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر سر این سرسی رو میکنن آدم میشهنقل قول:
پادشاه شب میکنتش
(sm2)حسین عبضی
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم با اجازه شما میکنمش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق لنیستر(sm2)نقل قول:
حسین استارک(sm120)
بهترین شخصیت از نظر من تیریون (کوتوله) هست از اول زندگیش سوراخ پر کرده و مشروب خورده بعدش هم مشاور و دست پادشاه میشه محافظ و خدمتکار داره از همه مهمتر طلا و پول داره یه مدت فاحشه خونه دستش بوده الانم داره به یه ملکه خوشگل خدمت میکنه جنگ بزرگ هم که بیاد یه گوشه میشینه به ریش مرده ها و زنده ها میخنده(sm2) کاش من هم کوتوله بودم(sm120)
صادق ایمپ(sm2)
(sm128)نقل قول: