خیلی وقته ی مجلس توپ نرفتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی وقته ی مجلس توپ نرفتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنه بالا دیگه منشی پنشی نمیشناسه باس رفع شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلن که غبطه بخوری بهم (sm70)
مگه کسی هنوزم از یاهو استفاده میکنه !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خوش بگذره دادا (sm127)
من ایمیل باز نمیکنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلنا دانشجو بودیم استفاده میکردم...
بهتره آدرس لاین ، وایبر ، تلگرام ، واتس اپ و غیره یکی از بچه ها رو داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم تاپیک ؟؟؟ عکاسی ؟؟؟ من اونجا ازین عکس ها میذاشتم ؟؟؟نقل قول:
یِس ^_^نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما و دوستان : ))
اتفاقا شغل خیلی مهمیه ....نقل قول:
من به نفع صابر کناره گیری می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین اخلاقته که تا الان شمارشو نداده بهتنقل قول:
لاین :/نقل قول:
وایبر :/
واتس :/
هعی خدا میبینی!! هیچی مث قبل نیس : (
لــاِیــن هس
Aziloyal
فقط معرفی کنید بچه های باران چون دست به بلاکم خوبه =)))