اره عوض کردم..منم همینطور(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)حل میشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اره عوض کردم..منم همینطور(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)حل میشه ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی ملنگ(sm127)(sm120)
(sm59)
سلام(sm176)نقل قول:
من خوبم!!! شما چطوری؟
کجا بودی؟
گفتم حتما تو ترکیه به **** رفتی (sm2)
خوب الان که ظهور کردی چه غلطی میخایی کنی (sm30)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پای چپتو بلند کنی منم میبینی (sm59)
سلام(sm10)
سلامون علیکم (sm176)
تو عشقی مشتی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
khkhkhkhkhkh(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
این همه جوخه
این همه دار
این همه عاشق خفته در خون
این همه............................................ ........(sm50)