یه ماه هم وقتهای اضافه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه ماه هم وقتهای اضافه (sm2)
(sm100)فقط یه ماه میمونه اشترم کیونشو لم بده
بدهکار شدی الی(sm2)
اون دنیا باید پشت کنی روزه نگیری !!!! (sm2)
آهنگ جدید اصفهانی !!!! (sm74)
سینجول یه عکس از تنظیمات Aiseesoft MTS Converter بگیر بده حجمش خیلی ریاد مشه
لو رفته بود ماکتش دمو داده .. (sm2)
(sm19) فیلم پیشنهادی برای اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهانی اومد با کیفیتش ؟(sm29)
این نرم افزار فسیل شد الان تکنولوژیمون بالاتر رفته ..
عجبا
(sm50)
(sm2)
سینا یاهو داری ؟
بیا بت میگم ..
مسنجرم بالا نمیاد اگه میتونی یه عکس بگیر بده
AMD R9 295 X2 (sm88)
عکس چی چی بدم بستگی به کیفیت و حجم و سایز هزار کوفت و زهر مار داره ..
بگو در چه حجم و اندازه ای میخوای ..
بیشترین کیفیت با کمترین حجمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)سینا مختصر مفید بگو میخوای چیکار کنی
(sm30) کل الگوریتم و منطق رفت زیر سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100) قسط ششم واریز شد
چن تا دی وی دی فیلم بود می خواستم ریپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول میتونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان دی وی دی میخوای ریپ کنی ؟
خب عزیز من دی وی دی ریپ که دیگه نمیخواد تنظیمات کنی اون خودش بهترین حالتو میزنه کیفیت دی وی دی ریپ پایین بکنی میاد پایین بالاتر ببری فقط حجم میره بالا بدون هیچ کیفیت بهتری مثلا من از این استفاده میکنم در این مواقع Tipard.DVD.Ripper.Platinum.v6.2.18نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار مخصوص کانورت دی وی دی این فرق میکنه با نرم افزار صرفا کانورت
اینم هس
WinX.DVD.Ripper.Platinum.v7.5.4
الی ریدی این برنامه ورژن 7 هم داره ..
این نرم افزارا چرته ..
خفه شو نکبت اولا اینو من رو سیستم داشتم کپی کردم دوما یه ورژن تفاوتی ایجاد نمیکنه
هیچ فرقی نمی کنه دی وی دی تو مثل آدم کپی کن تو هارد
ریپ اینا مسخره بازیه
(sm2)
دو دفه ساکت شین الان اوکی میکنم ../
ریپ نمیخواد باو
کپی پیست کن دیگه
خودتو الاف میکنی واسه چی
دمت گرم الی تست میکنم
خو حجمش خیلی زیاد میشه
این گوساله رو نیگا کپی کن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی چیو کپی کن باو مگه حجم مفته ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه
وقتی ارتباط بین حجم و بیت ریت تصویر رو نمیدونی الکی حرف نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اگر من یه عمره دارم دی وی دی ریپ میکنم میدونم چی دارم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم چیکار میکنین
شونصد گیگ نرم افزار بهش میدین دان کنه
واسه یه کانورت
اونم کانورتی که برینه تو کیفیت