اینو که من خودمم زدم ، کشتین خودتونو
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو که من خودمم زدم ، کشتین خودتونو
جانه من نگاه کن سلیقشو (sm2)(sm2)(sm2) مثلا اومد از آی او اس تقلید کنه (sm2)
گل بگیر اسکرول اضاف کردیم منو بالا رو هم زدیم بعد همون منو پایینش به صورت عمودی اضاف شد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیشب داستم دستکاری میکردم دیگه فرصت نشد درس کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت اسکلن همه اومدن کامنت گذاشتن تو سایتا برای سریال چرا 720 نیست ! خداییش حیف حجم نیس حالا اگر بگیم طرف سرعتش بالاس زیاد منتظر نمیمونه تازه حجم نتم در نظر نگیریم کجات میخوای اینا رو جا بدی هر قسمت 400 500 مگابایت !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون دیرو همه رو 720 زدم نیگاه کردم بعد پاک کردم مشکلی نخواهم داشت !!!! (sm2)
خب منم همینارو خونه انجام دادم + چندتا حرکت دیگه (sm59) میخوای ببینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترين وقت واسه پايانش بود اصن (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زياد كشش نداره واسه ادامه ولي گفته تاپنج ،شش فصل ميخواد بسازه
البته اگر موقعيت رُ كلا عوض كنه ميشه
فقط خدا كنه اينا هيچكدومشون زنده نمونن ديگه (sm98)
آره فقط اینم مال خودمه ببینم مال تو چیه !!!! (sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)حامتین سرعت عملت پایینه حوصله م سر رفت !!!!