اینه رسمش؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که ندیدم دوباره بزار(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینه رسمش؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که ندیدم دوباره بزار(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده که حیوون نیستم
این واسه چیته؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان مهربون باشید با هم(sm127)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما (sm132)
http://8pic.ir/images/h6qyhk7t7wgfqe4oxu9j.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجی من اصلا با ایشون حرف نزدم من نظرمو به مینا گفتم ایشون میگن ارام!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
جالب بود قضیه ش (sm88)
بسی زیبا فقط نمیدونم چرا همش صورتت نصفه س(sm59)نقل قول:
آرام مگه حذف بدیه سرع جبهه گرفتی / دیدم داری تند میری گفتم آرام وگرنه اصلا قصدم توهین نبود اما شما می تونی هر جور برداشت کنی !نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا جان ما بیچاره ها دلمون خشک کردیم به همین جمله ها(sm50) چه فایده این گذر وقتی داره جونیم باهاش پرپر میشه و من هیچ بهره ای ازش نبردم