توکوچه بوی کباب چنجه میومد رفتم تو حیاط یه دل سیر بوکشیدم یه تیکه نون هم خوردم ته دلم خالی نمونه.یه ساعت بعد فهمیدم دختر همسایه خودسوزی کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
توکوچه بوی کباب چنجه میومد رفتم تو حیاط یه دل سیر بوکشیدم یه تیکه نون هم خوردم ته دلم خالی نمونه.یه ساعت بعد فهمیدم دختر همسایه خودسوزی کرده
Not In That Way اینشم عالیه سم اسمیت (sm50)
بچه ها ... آغا واسه شما هم اس ام اس دادن ؟؟؟
واسه من که اس ام اسی نیومد . حالا چی گفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اینجا کسی ps4 نداره
میاد واست ... ایشون هم یاد گرفتن که مثل حسن که شب عید هی اس ام اس میداد ، ایشون هم بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدر این انقلاب را بدانیم ، آن را در مسیر خود حفظ نماییم و کمک کنیم به سمت اهداف والای خود پیش برود (sm74)(sm74)(sm74)
همسایمون عطرمشهدی برامون سوغات آورده
ریختمش توی کولر...
حال هوای امامزاده گرفته خونمون!!
فضافوق العاده معنوی شده!
نایب الزیاره همتون هستم
هرکی حاجتی چیزى داره کامنت بذاره..!!
احاد ملت ایران ......اولش اینو نگفت چ عجب .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من ار کی بیار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]