(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلی که گفتی به نظرم خوب اومد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شاهکاره ایسوسه ..
ولی اگه بیشتر بخوای خرج کنی همین که خودتم دیدی تماس نمیشه گرف فقط ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم همینو بگیر بره بی نظیره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راسی من گوشیمو درس کردما ..
SD زیر سیم اول یه جا دشت اونجا میخورد ..
یه SD 16GB فرو کردم تو سوراخ آلبومای Flac ..(sm59)
(sm2)
ترمیناتور CAM Ver2 دیشب اومد 1.5 گیگ کیفیت ریده س گرفتمش .. (sm59)
تبلت نازک و سبک بگیر
همون تایید شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که انتخاب کردم فک نکنم خیلی سنگین باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذخیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذیت میشی بعد یه مدت
به باتری هم توجه کن
اصلا اول ببین نیازت از تبلت چیه
بیشتر برای بازی و نتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هر روز از فکر سقوط با کوه صحبت میکنم (sm50)
ببین تمام من شدی اوج صدای من شدی بت منی شکستمت وقتی خدای من شدی (sm50)
اگه من اشتباهتم همیشه اشتباه کن
کجا دستاتو گم کردم که پایان من اینجا شد
اینم فک کنم خیلی خوبه
اره خوب چیزیه قصد خرید داری همینو بخر با اون قبلی 25 تفاوتشه 46 م تخفیف میده خوبهنقل قول:
دنیای این روزای من درگیر تنهایی شده
تنها مدارا میکنیم دنیا عجب جایی شده
(sm50)
سایتم که فیلت.ر شد (sm98) (sm25)
- (sm50)
شیلتر شدیم یا نشدیم.. اگه شدیم چرا برا من نشده(sm120)
(sm120)
از تو میترسن مال تورو شیلتر نکردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سایت مشکل داره باید چند بار ریلود کنی تا بالا بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا دارن تازه میرسن سمت ما(sm2)
دیگه شانسیه منم یه هفته فیسبوک و یوتیوب باز میشد برام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم چندین ماه پارسال با همین اینترنت مخابرات باز میشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
آخیش رفت رو 14 (sm51)
امیر نباشه همه رو آب برده (sm70)
گفتوگوی سایت موسیقی ما با ترانهسرای خاطرهساز قدیمی به بهانه انتشار کتاب «بنویس! ساعت پاکنویس» در ایران
الان سرعتم رو 490 500 هست (sm135)نت تو حالش خوب شد (sm50)نقل قول:
اشترم 720
با پر و بال خاکی من......(sm50)
یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم (sm50)
نفس منو بگیر.....(sm172)
نقطه یادت رفته ها (sm30)
گیج خان پست با نوشته نقطه نمیزارم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی که راست میگفتم (sm172)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]