زمونه یه جوری شده که ...
دروغ نگی
فحاشی نکنی
مردم رو سرکار نذاری
همه فکر میکنن هیچی حالیت نیس و عقب افتاده ای !
نمایش نسخه قابل چاپ
زمونه یه جوری شده که ...
دروغ نگی
فحاشی نکنی
مردم رو سرکار نذاری
همه فکر میکنن هیچی حالیت نیس و عقب افتاده ای !
به مامانم میگم غذا کی حاضر میشه ؟ میگه وقتی بابات بیاد.میگم کی بابا میاد؟ میگه وقتی غذا حاضر بشه.....
الان دارم فرق کلمات سفسطه ومغلطه ومباحثه در منطق فیثاغورث رو واسه معده م توضیح میدم !
با تاخیر بسیار سلام ، فدا خوبم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم ، مرسی (sm19)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان عکسشو موجود ندارم ، پیدا کردم بهت نشون میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا داش مجی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ چطوری تو؟
کجایی پبدات نیس؟ (sm19)
شعور هست
ولی
کم است !
قربونت دادا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین زیر پاتو نگا میکردی میدی(sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm50)(sm127) به یادت که میفتم نگرانت میشم (sm127)(sm50)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm50)(sm127) به یادت که میفتم نگرانت میشم (sm127)(sm50)(sm127)
جات بسی خالیس رفیق (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتی فک کنم امروز دچار عادت ماهانه باشیا ، اصن اعصاب نریا (sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عارمین چیز خاصی نگفت گل دخترمون ، عصبی نشو و عصبی نکن (sm127)
همونقدر که خوشحال میشم دوستام با هم دوست هستن ، همونقدرم ناراحت میشم که دوستام الکی الکی سر سلیقه شخصی به هم دیگه میپرن ، هر کس سلیقه شخصی خودش رو داره ...
اتفاقا بر عکس به آسمون نگاه میکردم ، میدیدمت لا ابرا ، رفع دلتنگی میکردم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملای جدید تو قم چه خبر؟(sm70)
یه فتوا بده جوون بگیریم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر من اصلا با این کاربر حرفی نداشتم من مخاطبم مینا بود و ایشون خودشو دخالت داد
ارام حرفِ خاصی نیست؟ ارام رو به حیوون میگن فقط(sm102)