اره خیلی مزخرف بود ... من یه بار یه قلوپ رفتم بالا ... بعد انداختمش توی سطل آشغالنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره خیلی مزخرف بود ... من یه بار یه قلوپ رفتم بالا ... بعد انداختمش توی سطل آشغالنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس خانوادگی طرف رو چرا پخش میکنی .... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچگیم وقتی مجری میگفت نامه ها و نقاشی هاتون رو برامون بفرستین من نقاشی هامو داخل تلویزیون مینداختیم آخرش سر این حرکت تلویزیونمون سوخت
اردیبهشت ماه یه لپ تاپ گرفتم برای یه بنده خدایی .... با کلی دردسر گشتم یه سیستمی که ویندوز 8 اورجینال داره روش رو جور کردم
بعد دیدم 2 روز بعدش طرف سیستم رو آورده تا ویندوزی که عوض کرده بوده رو دوباره عوض کنم
پیگیر شدم دیدم مردک به خاطر اینکه بازی PES روی سیستمش اجرا نمیشده زده ویندوز اورجینال رو ترکونده ... بعد هم فهمیدیم که سی دی بازی خراب بود
واقعا به بعضیا تکنولوژی نیامده (sm50)
یه چی بگم جیگرتون آتیش بگیره ....
نوید الان رفته اهواز (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرانی ادمو دیوونه میکنه (sm74)
رقابت شدیدی بین اهالی تهران و خوزستان در مورد اینکه کی بیشتر داره توسط مسئولین نظام مورد عنایت گرفته میشه در جریانه
عمشو نمیدونی چه ماساژی میده(sm59)نقل قول:
ㅂㅈㄷᆞ근ㅅㄱㅅ듟ㅈㅈㅂ
ㄱ느ㅏㅂㄷㄱㅅㄷㅂㅈㄷㄴ
ㅈㅌㄴ그ㅏㅂㅅㅂ좃ㅂㄴㄷ
ㅈㄱㅅㄷ붓ㄱㅅㅈㅂㄷㄴᆞ
ㅈㅎㄴㄱㄷㅈㅅㅂ
.
.
.
الکی مثلا달하는ㄴㄷㅂㅅㅈㅂㅎ
من فقط یه عکس از پشتم بهت دادم ، اینو از کجا آوردی ، مامور ام آی سیکس هستی ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]