عاشقارو گردن میزد.....
نمایش نسخه قابل چاپ
عاشقارو گردن میزد.....
دلبستگی هایم مرا تا بی سرانجامی کشیدن(sm172)
بار دگر مشکل نشیند این مرغ وحشی دلم بر بام تو
برو بابا.......
اپلودباز که درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام ...
اندکی مشاعره بود که با توی سرکش کردم
- (sm35)
سایت قات زده
(sm149)
(sm2)مجید اخشابی چرا اینقد اهنگ میده فک کنم اهنگای البومشه 5 ساله میخواد منتشر کنه بی خیال شد
خفه نشی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)اشترم چیکا کردی لینکا خودشون 13 بودن شدن 14
حالا اگه نقلم نمیگرفتی میفهمیدم با منی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشم (sm14)
(sm70)خب خدا خیرت بده چرا زودتر اینکارو نکردی همش تو تاپیکا دنبال تعویض لینکا بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی م که سرش تو تاپیکش گرم شده (sm120)
(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
قرارداد نکونام و ساپیا تکذیب شد
جواد نکونام برای مذاکره با دو تیم قطری به این کشور سفر کرده است.
دهنش سرویس شد (sm14)
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا که در وین به سر میبرد، دقایقی پیش در سخنرانیای
خبر داد که مذاکرات هستهای با ایران تاکنون در بسیاری از موارد به نتیجه رسیده است
آقای کری بر این مساله تاکید کرد که راه حرکت [احتمالی] ایران به سوی دستیابی به سلاح هستهای باید قاطعانه متوقف شود. او همچنین گفته است
اگر قرار باشد نتایج مذاکرات به یک توافق خوب منجر نشود، آمریکا از سر میز مذاکره بلند خواهد شد.
(sm178)
- (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
pes اپدیت کردم ژاوی از بارسا حذف شد (sm54)(sm81)
فرگوسن در آخرین اظهارنظرش
اگه ده تا چوب کبریت + هیگواین رو به من بدین اونوقت من 11 تا چوب کبریت در اختیار دارم.
(sm2)
ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال کارآگاهِ واقعی (True Detective) به دلیل لیالیِ قدر پخش نخواهد شد و مجموعه ی شاید برای شما اتفاق بیوفتد پخش خواهد شد.
زیر نویس زدن HBO :|
(sm120) دختره تو اون سایت خاک بر سری دنبال چی بود هنرنمایی خواهرش ؟
(sm50)شایدم میخواسته
امام جمعه مشهد:
کسانی که بلیت کنسرت میخرند، اقلیتی هوسباز شهوتران هستند!
الی رو میگه (sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه چه آواتاریه هر ساعت آواتار عوض میکنی (sm2)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدال اضافه شده (sm132)
به قول خطر که هی میگه ببین من فن یراحی م منم فن خراطها م اون آواتارا موقت بود شاید بازم از این موقتیا بزارم اما اواتار اصلیم خراطها هست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل یه عکس بهتر بزاز این چیه بابا گردن کج کرده عکس 3 در 4 که نمیخوای بزنی رو شناسنامه ت (sm2)نقل قول:
- (sm2)
(sm2)نقل قول:
من این عکس ش رو خیلی دوست دارم. در صورتی که یه آرشیو کامل از عکس هاش دارم ولی این به دلم نشسته. گیر بیخودی داری میدیا 3 در 4 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میگم ضایع ست یاران تو بیا بگو ضایع نیست ؟ (sm2)نقل قول:
افتابس