روت میشه این حرف رو بزنی بورنموث رو به زور 1 - 0 بردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روت میشه این حرف رو بزنی بورنموث رو به زور 1 - 0 بردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر بی شورت مجمع (sm2)نقل قول:
نوید اهوازه ، هفته دیگه می خواد بیاد کرج ، شارژ نتش تموم شده گفت نمیصرفه واسه یه هفته نتمو شارژ کنم ، ایشالا سه چهار روزه دیگه میره کرج میاد محفلو روشن میکنه
نقل قول:
به این میگن یه لیورپولیِ واقع بین و دوست داشتنی (sm70)(sm127)
آرزو میکنم جزو چهار تا بشین امسال ؛ آرزویِ دیگه آرزو بر جوانان عیب نیس (sm70)
آرامش الانمووو
مدیون دوز دخدرم هستم
که
وجود نداره
مرسی ک نیستی .
فدات بوس بوس
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک پاتم بوخدا
فتوای جدید کلشو حرام کردن(sm2)
(sm172)
مهمون اون عمه ته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتی شوخو کردما فضا عوض شه ، ناراحت نشی یه وقت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر بی شرت مجمع(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نه عزیزم از تو ناراحت نیستم (sm174)