من که میگم عالیه. هر کی بگه خوب نیست برام مهم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که میگم عالیه. هر کی بگه خوب نیست برام مهم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر شدا توجه کردی(sm2)
(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)( sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(s m205)(sm205)(sm205)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) (sm59)
راستی میگم چی شد تو عشق مهستی بودی یکسال آواتارت با تگ موزیک باران دست نخورده بود الان واتار عوض کنی شدی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز BMW i8 رو پشت ویترین یکی از نمایشگاهای تهران دیدم کف و خون قاطی کردم
جرات نگردی بری داخل نمایشگاه قیمت بگیری ؟ (sm2) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک میلیاردو شیصدنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقل نمایشگاهش یه پارکینگ داره هر ماشینی فکرشو بکنی توش هست
مافیا واردات خودرو لوکسه یارو
(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)(sm194)( sm194)(sm194)(sm194)(sm194)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچای باران همه رفتن کوچه پشتی مسجد سر قرار (sm120)
کجای تهران ؟ (sm77)نقل قول:
شهید بهشتینقل قول:
(sm98)
الانم عشق هایده مهستی حمیرا امید امین حبیبی عبدالمالکی م . ولی با مجید خیلی خاطره دارم . مگه ندیدی تاپیک خراطها زدم یعنی عشق خراطهام قبل از اینکه تاپیک خراطها رو بزنم تاپیک هایده مهستی زده بودم خیلی برنامه ها براش داشتم که بنا به دلایلی به امیر گفتم حذفش کنه الان کامبیز زده تاپیک هایده رو. همین الانم کلی اجرا ، تک اهنگ کمیاب ، ویدیو ، کنسرت با کیفیت ازشون دارم قصد داشتم یه تاپیک پر رو پیمون از هایده مهستی بزنم که کنسلش کردم.نقل قول:
نه باو الی رفته حرم مشغول عبادت (sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار شده امیر روزه هارو بگیره الی هم بره نمازارو بخونه (sm120)
نمایشگاه اصلی رسمی BMW تهران
جاده مخصوص کرج
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم همون سلبریتی معروفه که تاپیک داشت (sm2)نقل قول:
جم کن بابا
تو فکرش نرو من اگه تلیاردر جهانم بودم هیچوقت اینو نمیگرفتم چون وسیله نقلیه هرآن ممکنه تصادف کنه حداقل 1 میلیارد میره تو پاچه تنقل قول:
ای خد اببین ماشین چی شد که قیمت ش 30 برابر خون آدمیزاده ماشینی که همون آدمیزاد درست کرده
تا حالا بش فک کردین (sm25)
من پول پرایدم ندارمنقل قول:
تو جمع کن در موردت اشتباه کردم زیادم باحال نیستی بی نمک هی میخوای خودتو خاص نشون بدی اما ریدی
ای خد اببین ماشین چی شد که قیمت ش 30 برابر خون آدمیزاده ماشینی که همون آدمیزاد درست کرده
تا حالا بش فک کردین (sm25) ظاهرا همین ماشین ارزشش از من وتو بیشتره
تقصیر خودت بود
امیر امروز واقعا خیلی زحمت کشید واسه تاپیک دستت درست خرابتم (sm93)(sm19) (sm10)(sm174)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دهنت(sm70)
نزار تو این بیراهه هستیمو من ببازم.....
(sm70)کامران بچه گلیه (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامی اینم شوخی کرده بابا چیزی که نگفت (sm2)
داشتم جنبه سنجی میکردم.....(sm50)
ای دهن سرویس(sm56)
یه گشتی توش بزنید جیگرتون حال میاد
(sm225)
چه خوش باورم من......
- (sm181)
(sm50) من bmw میخوام