- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اومده بود خندوانه یادمه
دیگه 5 سال یا 50 سال مهم اینه که وظیفشو خوب انجام داد(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
بزار من توضیح بدم برات دلبندم :
این یه حقیقت تلخیه که بعضی از سربازها ( در سراسر دنیا و اکثرا آمریکایی ها)تو کتاب خاطراتشون بهش اعتراف کردند... مثلا جمله معروف چندتا سرباز که تو کتاباشون اومده
war is a drug
یعنی جنگ مثه مواد مخدره ... بعضی ها یک بار که واردش بشن دیگه بهش معتاد میشن و دیگه نمیتونن ترکش کنن.. حتی کسایی که مجروح جنگی میشن باز با یه بهانه ایی میخوان برگردن مناطق جنگی حالا هرکس دلیل خودشو داره
مثلا چنتا فیلمی که درون مایه اش این جمله هستش ایناست
the hurt lucker
american sniper
13 hours>>>> فیلمی که پیمان معادی هم توش هنرنمایی کرده
(sm74)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیکان دلتنگ بابا ... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرشان اولش شروع میشه من اصا متوجه چیزی نیستم انقد خوبه .. (sm74)
الی فسیل اینارو تازه دیدی خب بوگو من بذارم ..