[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
یهو پروین هم کنن مدیر فنی(sm2) تا دوباره بساط آبگوشت در تپه های داوودیه به پا بشه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
یهو پروین هم کنن مدیر فنی(sm2) تا دوباره بساط آبگوشت در تپه های داوودیه به پا بشه(sm2)
من قبل خرید خامس گفتم که موفق نمیشه تو رئال هنوزم سر حرفم هستم و خواهم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
تو از این کرسی شعرا زیاد میگی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2ماه کلاس برگزار شده بود من جلسه 6 رفتم ، یه هفته ای چنان خودم و رسوندم که استاد کف کرده بود ، الان از من به عنوان بهترین افراد اسم میبره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدارای رئال قبل شروع فصل فحش میدن به پرز ، نیم فصل میگن خوب عمل کرده ، آخر فصل عاشقش میشن(sm120)
رهبری فرد افزود: درخشان نه درباره پرسپولیس بلکه درباره هر تیمی که میخواست برود با من صحبت کرد و به من گفت اگر به تیمی بروم تو با من میآیی که من هم پاسخ مثبت دادم و به او گفتم من در هر تیمی باشم روی تو حساب میکنم.(sm120)
بزا دهنم بسته بمونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی برای گفتن نداری (sm70)نقل قول: