باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرینیو : آدمی که از شغلش لذت میبره کچل نمیشه در حالی که گواردیولا کچله(sm120)
کریس : آدمی که خوب تمرین میکنه هیچ وقت مصدوم نمیشه(sm120)
اتفاقا من بهش نظر دارم ، خیلی سکسیه (sm59)خدا کنه گی باشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب من شبا مداد سیاه
خواب تو مداد رنگی بود ...
از اثار باستانی شهر ما استفاده نکن (sm10)نقل قول:
خدا پدر پی سی سویت رو بیامرزه تونستم مخاطبین گوشیم رو برگدونم (sm120)
(sm2)
طرفای شما فکر کنم فیبر نوری رو از وسط خطوط نفتی رد کردن ، زرت وزرت نت میترکهنقل قول:
شرط ما یه طرفه بود (sm120)نقل قول: