غروب سه شنبه خاکستری بود
همه انگار نوک کوه رفته بودن
به خودم هی زدم از اینجا برو
اما موش خورده شناسنامه ی من (sm85)
نمایش نسخه قابل چاپ
غروب سه شنبه خاکستری بود
همه انگار نوک کوه رفته بودن
به خودم هی زدم از اینجا برو
اما موش خورده شناسنامه ی من (sm85)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرِکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|
حیف از این عمر که بی مادر میگذرد ...
حیوووون با کی بوووووودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بده مثل کسی که گریه کرد اما اشک نداشت
مثل کسی که تنها نبود اما هیچکسی رو نداشت
حالم بده مثل کسی که درد کشید اما دم نزد
مثل کسی که تو این زندگی مردو حرف نزد
حالم بده غم دنیا تو قلبمه حس میکنم زندگیم بدجور درد اومده
حالم بده همه فکر میکنن خوبم ولی روزگار لعنتی هر روز زخمم زده
حال من شبیه ی درخت پژمردس
مثل کسی که میخنده ولی از تو افسرده
مثل سکوته بعد طوفانم مثل غروبم سرد
درست مثل ی عاشقیم که عشقش فراموشش کرد
(sm50)
الان سر کاری مثلا؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کاریه همش اینجایی؟؟؟(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم (sm70)
حالا چشم بزن از فردا کلی کار بریزه سرم (sm74)
وجدانن کارت چیه یکم تعریف کن بخندیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چیشات شوره اخه (sm2)
(sm127)(sm74)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]