د.ی صورتتو گفتم (sm2)اونو بده زنت بوس کنه (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
د.ی صورتتو گفتم (sm2)اونو بده زنت بوس کنه (sm30)
زنم توی دیگه(sm70)
اخه توی بدبخت زنم نداری که (sm2)
بچ کجای؟
اول تو بوگو (sm120)
یافت اباد(sm59)
خمین (sm120)
جزء کدوم استانه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موردی
شیراز یا بوشهر
موردی
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
موردی نام موارد زیر است:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نام روستایی در شهرستان جهرم استان فارس ایران.
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نام روستایی در شهرستان جم استان بوشهر ایران.
- (sm55)
تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm50)
(sm81)
(sm2)
خداییش خیلی پیچوندیش خو از اول بگو تهران (sm2)
هادی چه خبره سیگار گریه خنده (sm2)
بی تربیت (sm39)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm155)
اون شروع کرد یکیم بزن تو ملاج اون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک اهنگ تابوت شا.هین نج.فی (شعر فاطمه اختصاری) رو دارین؟
همینجوری قاطی کردم (sm50) (sm2)نقل قول:
هادی داره فرار میکنه بگیرش (sm2) از دست من فرار کرد(sm30)
(sm30)
دارم میام پیشت
(sm39) (sm139)(sm99)(sm96)(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دکترم نیاز داشتی بگو(sm167) ولی خدایی عجب دکتر باحالی (sm30) (sm2)
(sm83)نقل قول:
(sm2)
هادی نگفتم دیگه اینقد بزنش بابا تو که دیگه کشتیش (sm2)
گدایی به شاهی.....
خوب بقیش
به تو ربطی نداره(sm39)
اعصاب ندارم البته آقای دکتر (sm167)داره معاینه ش میکنه (sm30)نقل قول:
وای خدا این شکلک چقدر با حاله (sm30)
(sm51)نقل قول:
چرا اینقد محکم زدی کلم باد کردا (sm54)نقل قول:
مای استای.....
آخرین سنگر سکوته حق ما گرفتنی نیست ...
I got yoy
بگو ببینم این که نوشتم از کیه . اگه گفتی