آدم چقدر باید خنگ باشه آخه(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
آدم چقدر باید خنگ باشه آخه(sm25)
دیده بودم. قشنگ بود.(sm127) نامزد اسکار بود. یادم نیست اسکارم گرفت یا نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینی که من گفتم فضای کارتونی داره و بچه گونه است شبیه اینی که گفتی نیست.
آره ایران فیلم وسعت و پراکندگی نامحدودی داره و لینک رایگان با سرعت خوب هم داره البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوری نباشید که وقتی شمارتون میفته روی گوشی یکی،طرف هنگ باشه که جوابتونو بده یا نه، آدم بودن سخت نیست.
اسکار اومد گرفتش ، خیلیم والت دیزنی خوشحال شد از این امر خیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژووون بچه گونه دوس داری ، بچه ها هم دوست دارن ؛ اگه نمیدونی بدون (sm2)
بچتم دیدم ، خوشِل بود ، مرسی (sm127)
480 که چیزی معلوم نیس ؛ شاید بخوان تو فیلم حرکتی بیان ، باید کیفیت داشته باشی تا بتونی حرکتشونو ببینی یا نه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخنقل قول:
بنده خدا عکس پروفایلتو دیده پسندیده ....
قراره جورت کنم واسش(sm2)
برا سریال 480هم از سرش زیادهنقل قول:
سریال رو میگم(sm120)نقل قول:
من دنبال حرکت نیستم.. دنبال برکت هستم(sm2)
البته منظورش از سر سریال بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من بهت خیانت نمیکنم (sm70)
نقل قول:
یارو این همه هزینه میکنه که کلی تکنیک بهتون نشون بده ، شما اینقدر سَر سَری ازش میگزرین؟(sm70)
کی میخواین از این همه امکانات بهره ببرین؟
black sails هم دانلود شد بریم اینم ببینیم که کلی هیجان توش نهفته مونده از قسمت قبل (sm2)