(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از اخراج ریکارد, با مورینیو مذاکره کردن, قرار بود پپ دستیارش بشه قبول نکرد, انریکه رو برای دستیاری میخواست(sm95)نقل قول:
مرغابی های فان2 فوتبال120 رو دیدی؟(sm2)
در اعتبار نظرسنجی 120 نتایج هفته قبلش کافیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من خودم فرگوسن رُ بهترین مربی 2 دهه اخیر و خوزه رُ بهترین مربی دهه اخیر میدونم (sm120)
ها قرار بود بیاد اونجا ....نشد دیگه البته توفیق اجباری بود واسه پپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیدم (sm2)
پنالتی جدال مغزها هم عالی بود(sm30)(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
فرگوسن(sm127)
دوستم رفته بود عربستان سوغاتی کاندوم آورده(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دارم ازش به جا کیسه زباله استفاده میکنم
الان 1ماهه هنوز پر نشده ...
داه رو ندارم انچه که میبینیست (sm50)
نتایج نظرسنجی (sm2)
این کیه آوردن برنامه هفت(sm77) (sm2)
کارشناس سینمای غرب (sm2)(sm2)نقل قول:
معبدی باش آن ور ِ تبّت تا در این شعر، زائرت باشم
برکه ای باش آخر دنیا، تا که مرغ مهاجرت باشم
می توانم که تا ته دنیا، می توانم تمام این شب ها
مست باشم ته هواپیما تا همیشه مسافرت باشم
می توانم فرشته ای بشوم در بهشت و جهنمی فرضی
می توانم زنی برهنه شده داخل فیلمْ سوپرت باشم!
یک قناری بغض کرده شوم، زیر شلّاق هات بَرده شوم
می توانم به خاطرت «بروم»، می توانم به خاطرت «باشم»
توی این داستان که بد بشوی، گریه و حبس تا ابد بشوی
تا که از مرز و کوه رد بشوی، بلدِ پشتِ قاطرت باشم!
تا که دیوی به منزلت آمد، تا که دشمن مقابلت آمد
هرکجا ترس در دلت آمد، با تو در حال مشورت باشم
هدف چند اتّهام شوی، لذّتی تا ابد حرام شوی
یک خیابان ناتمام شوی... همه ی عمر، عابرت باشم
عشق رؤیای ماست، خائن نیست! هیچ چی با تو غیرممکن نیست
می توانم تو را خیال کنم می توانم که شاعرت باشم
سید مهدی موسوی(sm50)
(sm54)(sm2)نقل قول:
گبرلوی بی خاصیت (sm120)نقل قول:
تکون بده (sm178)
به گفته دیلی اکسپرس، جرارد پیکه بین تیم سابقش منچستر یونایتد و چلسی، چلسی رو ترجیح میده و مشتاق کار کردن زیر نظر مورینیو هست!(sm120)
(sm181)نقل قول:
گبرلو(sm3)نقل قول:
جیرانی و فراستی(sm74) چقدر جذاب بود برنامشون(sm74) مخصوصا شب های جشنواره(sm25)
لیست تیم ملی (sm70)
خانزاده اصلا کجاست ؟(sm70)
رو نیمکت پرسپولیسه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکبخت ضمن انتشار عکسی از کودکی اش در اینستاگرام نوشت: "خدايى بچه ام كه بودم خوش.........بودم ...اصل با سند برابر است..."
(sm30)(sm30)(sm2)
رو نیمکتم جدیدا نیستنقل قول:
خدایی بنگر رو باید دعوت کنه جای این (sm70)
ترسو...بی خاصیت...منفعل .....گزینه مناسب اقایون ...اینو وقتی به عنوان منتقدم میاوردن من تحمل نمتونستم بکنم!(sm9)نقل قول:
تمام شد آن هفت! من که بعد از یکسال امشب اولین بار بود 3 4 دقیقه دیدم اونم تو گفتی مهمون و اینا...(sm50)
(sm2)(sm2)
خیلی بعیده چلسی مدافعین جوون خیلی خوبی داره (sm70)نقل قول:
ولی اگر یه روزی بیاد (احتمالش 1 به 100) مطمئن باش حسرتشُ میخورین (sm120)
دفاع فقط سرخیو راموس (sm111)(sm184)
(sm50)نقل قول:
ویدئو جدید سروش رضایی رو دیدی؟(sm120)
ها خوب بود....(sm120)نقل قول:
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم مهمون داریم الان خوابید(sm81)(sm120)نقل قول:
نظر بدین ندادینم ندادین (sm120)
نازلی سخن نگفت .... (sm50)(sm81)
به شدت مقوا ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داستان نه ریتم نه تمپو(sm2)
داستان به شدت آبکی و مخصوص کودکان بدون هیچ اتفاق خاصی
یه حسی تو مایه های filth شایدم بدتر دارم(sm120)
بدترین سکانس سکانس کوررنگی بود (sm98)
به خاطر دختر بچه تحملش کردم
نمرم بهش قطعا زیر 50(sm120)
دیشب که احمد فیلمُ تایید کرد فهمیدم چه بلایی به سرمون اومده(sm2)
دلبوسکه و پپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داغون بود فیلمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اتفاقا تنها سکانسی که قابل تحمل بود برام همون کوررنگی بود تا همون جا که بچه میاد راضی میشه
یه جورایی قاب بندیش منو یاد بریکینگ بد انداخت+ 2 تا بازیگر اون فیلمم توشون بودن چن لحظه
(sm120)
با مرگ نحس پنجه میفکن (sm50)نقل قول: