اگر اشتباهی نداشته باشه تا فینال هست(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر اشتباهی نداشته باشه تا فینال هست(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm106)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
میگن مایکل شوماخر برای دیدن بازی های جام جهانی به هوش اومد ولی با دیدن 5 دقیقه از بازی ایران ترجیح داده باز به کما بره (sm14)
حالا یه سری بوق بیان بکن ایران 6 تا از ارژانتین میخوره
الجزایر هم با تاکتیک دفاعی داره بازیو میبره اونوقت بگید نمیشه
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مروان فلاینی چرا نیست ؟(sm106)
(sm25)نقل قول:
نکنه منظورت منم؟ (sm29)نقل قول:
اگه خدای ناکرده منظورت به من باشه، تاکید میکنم من دیشب گفتم احتمالش هست، هنوزم میگم...
اینکه تیمی دفاعی بازی کنه من اصلا مخالف نیستم ولی تیم ما دفاعی بازی کردن هم بلد نیست... به بازی نیجریه نگاه نکن... اونا هم تعطیل بودن... آرژانتین اگه روز خوبش باشه، پتانسیل همه مدل گل زدن به ما رو داره
ارژانتين بلژيك نيست
ولي من ديشبم گفتم پنج صفر و شش صفر و .... تخيلي
سه تا فكر كنم نتيجه معقولانه اي باشه (sm100)