(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
یک شب خواب و بیدار بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتین یه کاور شیک و با کلاس بزن برای باران میخوایم
میگه دوسم نداره
میره رو سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)طبیعیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه برنامه رو ندیدم ولی چیزی از دست من در نمیره !!!! (sm2)
اگه بدونین من با چه ترفندی این فیلمو همین الان جور کردم خشتک میدرید !!!! (sm2)
آهنگ شاد یا فقط ریتمیکه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدن بابا زدن منتهی به درد نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی روش بنویسین وقت هس یکار قشنگ در میاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش که میگفت ریتمش تنده کار باید فضای جذابی در بیاد نه خیلی تیره و کلاسیک !
من چندروز سرم بدجور شلوغه ، 24 ساعت فیلم آموزش برنامه نویسی فشرده رو باید تا یکشنبه تموم کنم (sm81)
خب اونم مال خودمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب ها بیدار بمون دود چراغ بخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
162 مگا بایت با حذف اضافات (sm59)رفت زیر آپ نیم ساعت دیگه تمومه
فضای ترانه یجورایی ایحساس میکنم مث غیر معمولیه
نقل قول:
هر کاری کنی من جلوترم !!!! (sm2)
آلبوم اومد من حواسم نبود الان میزنم دان !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این اختصاصیه دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آپ کردم بزنم کونت بسوزه !?؟! (sm59)
تو دو هفته تموم کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) اختصاصی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)آب قطعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار ریپاتو گرفتم فقط حجم بالاست 2زار کیفیتو سایز نداره
میخند دیوث؟ هوس پشت تالار کردی؟نقل قول:
نقل قول:
یا ممر کینگ کبیر !!!! (sm2)
اون موقعی که میومدی میگفتی 1080 گذاشتی همه کف رفتن یادت رف الان گوز شدی !!!! (sm2)
(sm19) همتین به درد **** میخوره
همین کم بود ممر کانورت به ما یاد بده .. (sm30)
(sm2)آخه تورو چه به این چیزا بچه
از شمشاد عکس گرفته تار کرده میگی اختصاصی (sm2)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
من آپ کردم یوتیوب بزنم پیج غلومی سریع میگیره میزنه ..
ممر اشکش در میاد .. (sm2)
من هواتو دارم عچقم !!!! (sm46)
250 مگ بگیرن با اون کیفیت تخمی فقط فوشت میدن
من کانورت نمیکنم الدنگ جان
250 مگ نی که 100 مگ !!!!
فرستادم واسه شهابنقل قول:
(sm2)کیفیت را با سینجول تجربه کنید 3gp
پس چیزی ازش نمونده دیگه (sm70)نقل قول:
این ممر چقد خنگه من وقتی 250 مگ یوتیوب آپ میکنم ده تا نسخه تف میده بیرون !!!! (sm2)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
از 1080 رفتم 3GP !!!! (sm2)
(sm70)بزن یوتیوب فردا صب تحویلت میدهنقل قول:
صدتا هم بده نسخه اصلی وقتی ریدمان باشه فایده نداره (sm70) از شکمت کیفیت میدی بهش
بیت ریتو سایزی که گرفتی رو باید در نظر بگیری نه اونی که خودت دلت میخواد باشه