(sm30) پس چشمات ایراد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30) پس چشمات ایراد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیکلت اندازه یه اسب شده نمیدونی بهترین کیفیتی که از دی وی دی تصویری میشه گرفت همون dvd rip هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که شد همون (sm2)نقل قول:
یعنی چی شد هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزارش ..
اینم ویدیوش نیگاه کن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دقت کن اگه نسخه HQ میخوای رزول رو 720*576 و بیت ریت 1200 باشه ..
ولی LQ میخوای روزل 352*288 و بیت ریت 512 باشه صداشم که هرچی میخوای 128 به بالا ..
عرض کنم که آهنگِ " با تو " فردا میاد بیرون ! یه آهنگِ کاملاً سادَس ، ولی در عینِ سادگی ، بسیار پیچیدَس :| یعنی اِنقد پیچیدَس که ما نمیدونیم چرا اِنقد ساده به نظر میاد :| بعد از " بذار تو حالِ خودم باشم " احساس میکنم برای دومین بارِ که این کارو انجام دادیم !! با اینکهِ این ٢ آهنگ ، اصلاً به هم ربطی نداره ، ولی من این ٢ تارو با هم مقایسه میکنم ! یعنی جفتشون در عینِ سادگی ، پیچیدگیِ بسیار بالایی دارن !! قول میدم که وقتی آهنگِ " با تو " رو گوش بدین ، مثلِ بذار تو حالِ خودم باشم توش گیر میکنین فردا ساعتِ ١٥ آهنگِ با تو میاد بیرون ویدئوشم ساعتِ ١٨ تقدیمتون میکنیم عاشقتونم
امير تتلو (sm3)
رسما .س شعر گفته اولش(sm3)(sm3)
vlc هم هست
تو لینوکس خیلی خوبه
نسخه ویندوزیش هم هست
(sm2)نگران شدم اسم لینوکس رو نیاوردی
یعنی جفتشون در عینِ سادگی ، پیچیدگیِ بسیار بالایی دارن !!(sm2)
(sm30)خالی شدمنقل قول:
خب اگر این نرم افزارو داری نیازی به دانلود اونا نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
در آینده میبینی لینوکس چی بوده(sm128)
هر چند همی الانم ویندوز تو جیبشه(sm59)
نقل قول:
عوضی !!!! (sm17)
(sm54)
آقا میشه ما هم آهنگ قرار دهیم در قبل از مرگ(sm59)
عادیه ، هرکی اول راه باشه تو آی تی از این چرت و پرتا میگه (sm2)نقل قول:
درش نذار بزار توشنقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همی الان با سرعت نور سیستم های بانیک دارن سیستم عامل عوض میکنن
کجای کاری
اداره ها هم کم کم
اینو من نمیگم
کیونم پاره شد دنبالشم رفته
طرف خودش تموم مدارک مایکروسافت رو داره
داره خودشو جر میده مدارک لینوکس بگیره
میگه آینده خیلی چیزا فرق میکنه
فیلم آموزشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه نمیام این فروم باعث پسرفت آدم میشه(sm59)(sm2)
هرهرهر کرکرکر خدیدیم (sm2)نقل قول:
البته من نمیدونم فرقشون چیه و اصلا کجا به کار میرن ولی در کل لینوکس خزه (sm2)
سرورهای فیسبوک گوگل اوراکل و ... همه لینوکسن ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سرور که ویندزو حرفی واسه گفتن نداره
بهتره بگم تو خیلی چیزا
اينا در مورد ِ چي صحبت ميكنن اونوقت من هنوز اكس پي سرويس پك 3 رو نصب ميكنم (sm25)
به منم اینارو یاد بدین مدرک مایکروسافت و سیسکو میخوام بگیرم هم خیلی گرونه هم فقط تهران خوبه آدم بره .. (sm74)
(sm3)(sm3)
اکس پی که پشتیبانیش توسط مایکروسافت فرت شده نصب کنی خیلی خطرناکه ..
الان همه ی atm ها باس آپدیت بشن ..
دمت گرم و سرت خوش بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين ديوث چرا اسم تنظيم كننده ها رو نميزنه جلو آهنگ
هدفش از اين كار چيه ؟ (sm3)
نت (sm3)
آهان آره اونکه 100% ولی ما تو ایران محدودیت داریم فعلا ، پهنای باند اذیت میکنه واسه همین اکثرن ویندوز و انتخاب میکنن. اما اگه اینترنت ملی راه بیوفته و اون پهنای باندی که صحبتش هست اوکی شه دیگه ویندوز میره کنارنقل قول:
تازه مایکروسافت رو سیلورلایت حساب باز کرده فکر نکنم به این زودی ها بیخیال شه
یکی از نسخه های خوب ویندوز بود(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رده خارجه باو
همین چند وقت پیش مایکروسافت گفت دیگه بندازین بیرون
نه بابا چرت و پرته ، مدرک چیه؟! فقط مخ داشته باشه کار انجام بدهنقل قول:
اگه مخ نداری که نشون بده با عرضه ای برو دنبال مدرک (sm59)
الی سریال Dominion رو ببین ..
درباره فرشته و جبرئیل و ..
اصا یه وضی !!!!
سيستم من كه ديگه هيچي نميكشه (sm3)نقل قول:
لامصب نزديك يه تومن بايد خرج كني تا سيستمت رو ارتقا بدي (sm3)
كيرم توو مايكروسافت و جمهوري اسلامي و كامپيوتر و ... (sm3)
دوستان خوب اطلاعات عمومیتونو به رخ هم بکشین ..
چه فایده نه اورانیومی هس که بدن شما غنی کنین نه کاری هس که بتونید ازش پول درارید ..
پس صبور باشید و در غم های یکدیگر شریک باشید !!!!
در کل بسوزید !!!! (sm2)
نقل قول:
عاغا جان کو کار همش پارتی بازیه ..
يه جماعتي رو اسكل خودش كرده (sm25)
از هر ده تا حرفي كه ميزنه يكيش عملي ميشه (sm3)
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته فیس بهت چی گفتم ..
خیلی زرنگه بازی با کلمات رو خوب بلده ..
لاشی نکن این هزار بار !!!! (sm25)