@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرد حساب ساعت 5 صب من بلند کردی قسمت 2 دانلود کردم حرفی از گلنار نبود که (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرد حساب ساعت 5 صب من بلند کردی قسمت 2 دانلود کردم حرفی از گلنار نبود که (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرد حساب تو پستای من میبینی لایک میزنی اما حرف نمیزنی؟ خب حرف بزن فقط مسابقه لایک کردن نیست که (sm120)
ارسطو و نقی میرن غسالخونه ! وارد که میشن نقی به یارو میگه عین مُرده منو بشور ! بعدش ارسطو میگه گلنار بزن کف کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگرد پیداش میکنی (sm120) نمیدونم قسمت 2 بود یا 3
خوابم برد (sm28)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا کردم همین قسمت 2ـه زده بودم جلو انتظار داشتم اونجا که داره میشوردش باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت خوابت بهم ریخته ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شب که داشتم میرفتم کرج گفتم داداشم بازی رو ضبط کنه الان دارم میبینم... چی میگه این؟ درسته یه نفر ممکنه والیبالُ دوست داشته باشه ولی والیبالم باید اونو دوست داشته باشه (sm2)(sm2)(sm2)
کلیپ اینم کات میزنم واستون (sm120)
اتفاقا دقیقا من از ناحیه زانوی چپ مشکل دارم فوتبال هم با ترس بازی میکنم! ولی کلاچ گرفتن که دیگه این حرفا رو نداره!نقل قول:
همون دست یکدیگر را نیز نمیگیریم! ما از این لوس بازیا نداریم!
من و تو باید یه جلسه در این مورد مفصل داشته باشیم!
من بازی رو مستقیم دیدم!نقل قول:
وقتی اینو گفت برای 5 دقیقه صدای تی وی رو قطع کردم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یه کانورتر 265 معرفی کن 265 دانلود کردم میخوام کات بزنم صداش خراب میشه (sm120)
واسه من این حرفا رو داره... علم پیشرفت کرده دانشمندا گیربکس اتومات ساختن که استفاده کنیم دیگه دادااااااااش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه صحبتم نمیکنی باهاش خطرناکِ پشت فرمون احتمال ابتلا به تصادف رو زیاد میکنه؟ (sm59)
بعدش چی چی تف میده درباره مرندی؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه این به تیم ملی دعوت نشده بود پس از کناره گیری ظریف میاد و توی 6 نفر اصلی قرار میگیره کواچ باید پاسخ بده؟!!!!! (sm138)
من از این چیزا سر در نمیارم (sm120) فقط بلدم با xilisoft کار کنم (sm120) به سینجول بگونقل قول:
(sm9)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
از سینجول کمک بگیر (sm120)نقل قول:
(sm2)
فک کنم واسه این تند میگه گلنار که از ممیزی و عمو سانسورچی در برن (sm120)نقل قول:
آره همینو گفت دیگه!نقل قول:
میگه این قبلا دعوت نشده حالا که دعوت شده داره خوب بازی میکنه!
کلا میگه کیفیتش خوب بوده ولی دعوت نشده و کواچ باید پاسخ گو باشه!
فکر کرده یه مدت والیبال بازی کرده کلا کارشناس زبده ای شده!
این داره به کجا نگاه میکنه با این حجم دقتی که چاشنی تمرکزش کرده؟! (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهمیری داور والیبال (sm120) کارش خیلی درسته و البته چشاش همینطوریه (sm120)نقل قول:
منم با همین کار میکنم خودت بهم معرفی کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بهم فوش عمه بدید ولی حواله ـم نکنید پیش سینجول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایم که میبینی ازش استفاده نمیکنم (sm120)نقل قول:
دیگه اونطوریام نیس، بچه ی خوبیه! (sm2)نقل قول:
بابام میگه آماده شو بیام همراهم کارم داره... ظهر برگشتم کلیپ گذاشتم تگ ـت میکنم (sm59)نقل قول:
فعلا دوستان (sm127)
تگ هم نکنی عیب نداره (sm120) گلنارپرستان محترم ببینن کافیه(sm120)نقل قول:
دست حق به همراهت پهلوون(sm127)(sm120)
(sm165)
ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺑﻪ ﻋﻘﻞ ﻧﯿﺴﺖ، ﺑﻪ ﻗﺪ ﻧﯿﺴﺖ، ﺑﻪ ﺍﺑﻌﺎﺩ
ﺗﻨﺪﯾﺲ ﻭ ﺗﺎﺑﻠﻭ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭﯼ ﻣﻌﯿﺎﺭ
ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻌﯿﺎﺭﺵ ﻫﻢ ﻣﻨﻢ
سفره غذاتون و برای همه حتی دشمناتون هم باز کنید چون برکتش زیاد میشه
ولی سفره دلتون و سعی کنید هیچوقت باز نکنیدچون دشمناتون زیاد میشه!
آدما میان برای همدردی منتها رفتنی کوله باری از حرف برای دیگران می برن!
این جور که من فهمیدم آدمیزاد کلا تا اخر عمرش باید ثابت کنه که بیشتر از طرف مقابلش دوستش داره !
+داداش مکان داری؟
-چیه میخوای دختر بیاری؟
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
+نه بابا ماه رمضونه ساندویچ خریدم جا ندارم بخورم
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چندروزیه خبری از شاخای فیسبوک و لاین و تلگرام و ... نیست ..
انگار:
ب ارواح جدشون معدلشون نبود در حدشون!!
وموبایلاشون رفته از دستشون!!!
کاش شبکه ی 5 **** میزاشتن ما پسرا حوصلمون سر نره ...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
دخترا که سرشون به اون احسانکــ.ونی گرمه...
سفرنامه ماركوپولو صفحه ٣٤٣
درسفر به دور دنيا به سرزميني به نام ايران رسيدم كه مردمانش عادت عجيبي داشتند.آنها يكماه ازسال را يواشكي غذاميخوردند. :||...
بابام گیر داده میگه نمی خوام روزه بگیری . میگه اینجوری که تو سحری و افطاری میخوری حساب کردم کفارشو بدم کمتر در می آد.
خب چیکار کنم گشنم میشه! ;))
من موندم این مگسا به جنسیت کاری ندارن؟
.
.
.
.
.
.
.
.
تا به هم میرسن همو میگــ.ان یکی نیست بگه کــ.ونی شاید بابات باشه
تمام نفرتمـُ قدمـ زدم (sm172)
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صابر خوبی ؟؟ کم پیدایی؟
خیلی عجیب است..
در کشورهای مسلمان دنبال روزه خوار ميگردند تا او را مجازات کنند
.
.
.
اما در طول سال سراغي از گرسنه ها نمی گیرند
تا لقمه نانی به او دهند.