منم هنوز اونجای زن رونالدو رو ندیدم خوش به سعادتتون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم هنوز اونجای زن رونالدو رو ندیدم خوش به سعادتتون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدي اگه بياد چه اسمي روش ميشه گذاشت؟(sm77)
یکی از معدود با شعورای بارسایی(sm120)نقل قول:
برزیلی هستند دیگر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دغل بازی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبون روزه بده این حرفا (sm120)نقل قول:
آقا اصلا اختیار زنشو داره ، دوست داره لخت بگردونش(sm120)
به نظر هریستو استویچکوف، لوئیس سوارز در صورت پیوستن به بارسلونا و به پایان رساندن مدت محرومیتش، مشکلاتی فراوانی خواهد داشت از جمله اینکه قربانی حرکات و تصمیمات متفاوت بازیکنان حریف، داوران و رسانههایی خواهد شد که حالا نگاه دیگری به او دارند.(sm120)
باید حقیقت رو قبول کرد و بدون تعصب حقیقت را گفتنقل قول:
تکبیر(sm120)
سرمربی استقلال در خصوص اظهارات مهدی رحمتی گفت: من درباره رحمتی صحبتهایم را زدهام. مردم هم موضوع را میدانند و همه را بهتر از ما میشناسند. مردم، هم قلعهنویی را میشناسند و هم این دوستان را. من حرفهایم را یکبار زدم و این حرفها «پَشیزی» برای من ارزش ندارد و آنقدر مغز خودم را خسته نمیکنم که در مورد این حرفها که «پشیزی» ارزش ندارد، صحبت کنم.(sm120)
من از نیمار خوشم نمیاد ولی ضربه ی بدی خورد به کمرشنقل قول:
کار جادوگرهاست اگه برسه به فینال(sm120)