سعی می کنم (sm176) ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سعی می کنم (sm176) ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بساجی یا بسوجوم ؟ (sm50)
امیر قبل اینکه بپرسی بگم نه خبر ندارم
کاش تو هم مثل تمامِ مردم این سرزمین، برایـم غریبه بودی!(sm50)
هزار جهد بکردم که سر عشق بپوشم
نبود بر سر آتش میسرم که نجوشم
به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم
شمایل تو بدیدم نه صبر ماند و نه هوشم
حکایتی ز دهانت به گوش جان من آمد
دگر نصیحت مردم حکایتست به گوشم
مگر تو روی بپوشی و فتنه بازنشانی
که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم
من رمیده دل آن به که در سماع نیایم
که گر به پای درآیم به دربرند به دوشم
بیا به صلح من امروز در کنار من امشب
که دیده خواب نکردست از انتظار تو دوشم
مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم
که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم
به زخم خورده حکایت کنم ز دست جراحت
که تندرست ملامت کند چو من بخروشم
مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن
سخن چه فایده گفتن چو پند میننیوشم
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
(sm50)
خوبه فعلا از شر کلاغای سیاه راحت شدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون تو انقدر کلاغ کلاغ میکردی پریشب از همون کلاغا اومد تو خوابم (sm2)
بهم گفت به امیر دهن سرویس بگو چی از جون این کلاغای بدبخت میخواد که هی میگه به پیغام نمیدونم چی شک کن (sm30)
منم بهش گفتم خب چرا اومدی سراغ من برو به خودش بگو (sm2) .........میگفت خودش جواب کلاغ سیاهارو نمیده (sm30)
مرد بودم كاش
سربازی كه در جنگ
با تو اسير شده باشد
با تو هم بند ،
هم سلول ،
ترانه هايی را كه شب ها
به ياد چشم های زنی ميخواندی
گوش می دادم
و هر وقت دلم ميگرفت
دستی كه پتو را از صورتم كنار ميزد
دست های تو بود
مرد بودم كاش
(sm27)
میدونم (sm50) حقیقته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعراش خیلی سنگینه واقعا (sm50)
حس کردم لازم بودنقل قول:
توام نپرسی دیگه کی بپرسه (sm74)نقل قول:
همه گویند فلانی ناله کم کن،ناله کم کن، ناله کم کن
ته آیی در خیالوم چون ننالوم؟ چون ننالوم؟
(sm50)
صابر چقدر باحاله تو هر تاپیک که میره همه پستارو تشکر میزنه (sm127)
اقا امیر میشه لطفا عکسه اوتارتون رو با کیفیت بفرستین برام ؟؟مرسی
اگه نمیتونی پیداش کنی تا براش خودم بزارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
ماشالا اقتدار (sm120)
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
DONE DEAL: FC Barcelona win the race for Arda Turan
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجله های جدید اضافه شد
این آواتار فقط مخصوص امیره فقط به یوزر سبز A M I R میخوره قشنگ در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وقت جوگیر نشیا بزاری رو آواتارت سریع بن شدی (sm30) من یه بار به شوخی گذاشتم جالب نبود به قشنگی خودش نمیشد سریع بن شدم (sm2)
شمالی بوی بارون داره کوزت
بزار مکتب بره طفل رفوزت (sm50)
000
لینکش ***** بود
منو از بن می ترسونی ؟
برو از خدا بترس
راستی پایین سایت شماره زدی مال خودته ؟
09376724180
(sm54)نقل قول:
(sm2)
(sm77)
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میرم شب وصاله
ندیدمش این همه ساله
بهم میگه پیر شدی علی
خیلی زمین گیر شدی علی
از زندگی سیر شدی علی
بهش میگم راست میگی ولی
سی ساله پیش مرده بود علی
منو ببر بی معطلی
پیر و خستمو
بیا بگیر دیگه دستمو
بار سفر هم که بستمو
نگاه کن فزق شکستمو
زهرا
رفتی بی خبر
بدون همراه و همسفر
حالا چشام خشک شده به در
بیا منو با خودت ببر
زهرا
بیشرفا (sm3)دزدای کثیف
امیدوارم (sm74)نقل قول:
ای پرنده مهاجر سفرت سلامت اما
به کجا میری عزیزم قفسه تموم دنیا(sm50)
ظریف مژده داده (sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رويترز: تيم ديپلماتيک ایران خواستار لغو تحريمهای مرتبط با برنامه موشکهای بالستيک و صدور ديگر جنگافزار به ايران شدهاند.
قطعا همینهنقل قول:
حداقل از این بدتر نشه ... (sm172)نقل قول:
از این بدترم مگه هست ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
وی پی ان 5000 تومان
(sm172)