دوست دخترم میگه اگه منو دوست داری ثابت بکن ...
منم ثابت کردمش ... ... ولی فک کنم تا حالا ثابت نداده بود بد نگا میکرد
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست دخترم میگه اگه منو دوست داری ثابت بکن ...
منم ثابت کردمش ... ... ولی فک کنم تا حالا ثابت نداده بود بد نگا میکرد
هر کی منو لایک نکنه آرامه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر باهات قهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــرم (sm81)
حرفی نمی مونه ! من سکوت می کنم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي بگم؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدي تايپ كردن اينه كه سوء تعبير زياد پيش مياد
اُهُكي خودم نقل ميگيرم كَره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خفت نكنه كه از هر كلمه اي سوژه درست ميكني (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتی شوخو دیگه ، مثل همون کلمه آقایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت نشو ، باشه دیگه نمیگم (sm176)
آشتی؟ (sm183)(sm154)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر عزيزم انقدر حساسيت نشون نده (sm134)
نقل قول:
(sm81)(sm46)(sm172)
میبینم شله فک کنم گذاشتی جلو افتاب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نگی من میگمنقل قول:
ارااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااام(sm2)