ینی هیچکاری نمیشه کرد (sm172) از این طرف تشنگی ، خوابم نمیبره ، حال ندارم برم بیرون ، ینی عین جنازه میشه آدم تو هفته ی اول ماه رمضون
خدایا ببین چه بنده خوبی هستم یه چند تا حوری گوگولی مگولی به ما عنایت بفرما
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی هیچکاری نمیشه کرد (sm172) از این طرف تشنگی ، خوابم نمیبره ، حال ندارم برم بیرون ، ینی عین جنازه میشه آدم تو هفته ی اول ماه رمضون
خدایا ببین چه بنده خوبی هستم یه چند تا حوری گوگولی مگولی به ما عنایت بفرما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اسم خوبی داره به این فیلم باید 10 تا اسکار بدن(sm2)(sm2)
حاللا تو داری عکس میبینی تو ویدیو چیز دیگریس یعنی خیلی خوشگله ها این بزرگ بشه فشن شوها و برندا واسش میمیرن اصن شبیه فرشته هاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)رسول بمیری
چشم که مینداختی به آینه و چمدون
پناه میبردم به کوچه و بارون
چشم که میبستی رو بی پناهی من
پناه میبردم به ناامید شدن ... (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm74)
بهترین ترک آلبوم به نظرم.شعر و حزنش منو یاد خواب میندازه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجع به بهترین ترک؟(sm50)
دقیقا درسته الان گرود سرود از هم پاشید دیگه تا آخر دنیا کسی نمیتونه یه ملودی حتی نزدیک دونه دونه دونه دونه دونه بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کامنتا
آخه تا این حد ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها آهنگای توماس که میشه گوش داد تو آلبوم strong بقیش چرته . این آهنگ lunatic هم بد نبود تو سبک دیتر ساخته بود ولی بازم ضعف هایی داشت
حالا هم که کار به بدل و شکایت کشیده (sm172)