[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیهان بچه های 56(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- به گزارش مارکتی از اسکای علاقه میلان به چرچی در چند روز اخیر افزایش یافته است.
ورسالیکو بازیکن جدید روسونری
دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیض ببر(sm2)
R.a.M.a : man vase koshtane gardan kolofta oamdam onja na vase tarahi va nagshi azizam. ke ye seri fekr nakonangahhve khoanst ya age nayan onja baran mikhabe
آنتوان گریزمان: به گزارش روزنامۀ توتواسپورت، باشگاه میلان برای خرید مهاجم فرانسوی رئال سوسیه داد، مذاکرات را با ارائۀ پیشنهادی 15 میلیون یورویی آغاز کرده است، اما رقم فسخ قرارداد این بازیکن، 30 میلیون یورو است و به نظر نمی رسد این باشگاه با این پیشنهاد راضی به فروش ستارۀ جوان خود شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اسطوره های مایه خالی هم بود پس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جدید بود که 2014(sm29) مخاطب: حسین
سال سوم راهنمایی شنیده بودم(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری جوک بی ادبی دارم رو کنم؟(sm120)