خوبه سلام می رسونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه سلام می رسونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه می گم سریالش خوبه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی خوبه من که خیلی خوشم اومدهنقل قول:
امتیاز 9.0/10
پربیننده ترین سریال شبکه فاکس و دریافت چند جایزه امی و گلدن گلوب
(sm120)
فضای بانشی و کالیفرنیکیشن توش جریان داره ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ناموسا حروم زاده ها (sm25) آخه بگو چی کار کار به این طفل معصوم داشتین (sm1) آزارش به هیچکی نمیرسید خدا ازشون نگذره (sm178)نقل قول:
یه مشت دهاتی سوار موتور ازینور و اونور واقعا مملکتو آباد کردن با این فرهنگ تخمی بی خانواده ها (sm3)
نه باو اونا که خیلی دیگه س*کسی بود این خیلی کم صحنه داره ! موضوع اصلیش درام پزشکی هستش و دیالوگ های هاوس خیلی خوبه ! (sm120)نقل قول:
رفت تو آرشیو آینده (sm120)نقل قول:
حالا شما خودتو عصبانی نکن پوستت خراب میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتنش که مردم نترسن (sm120)
پشیمون نمیشی ! (sm50) من تو 1.5 ماه 6 فصل رو دیدمنقل قول:
آخه خیلی زور داره بگو به شما چه ربطی داشته(sm102) تو سایت نوشته بود سمت خونه های مسکونی و آدما نیومده بود (sm1)نقل قول:
باید به محیط زیست زنگ میزدن بیان برشدارن ببرن جای مخصوص نه سرخود دار بزنن حیوان زبون بسته رو (sm178)
اه اعصابم خورد میشد مملکت از دست این آدما نجات پیدا میکرد الان اولین کشور تو جهان بودیم (sm81) (sm3)
همین تعداد آدما گند میزنن تو همه چی واقعا وجود این آدما مضره مضر
اینو با the sopranos رو چن بار خواستم ببینم نشده فرصت بشه می بینم (sm50)نقل قول:
امان از آدم بی سواد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sopranos هم خیلی خوبه تو مایه های بریکینگ بده (sm50)نقل قول:
پوسترو جیسوس کرایست (sm50)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسوسم کردی برم تو کار دانلودش (sm50)
برو ببین بعد واسه خودت مافیا شو (sm50)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
(sm181) تو تنهایی هام دیگه تنها تویی عشق من ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حق نداری دلخوشیامو ازم بگیری ... (sm181)
خسته نباشی تموم شد (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کوچمون هیت داره رد میشه
من این بالا عبدالمالکی گذاشتم با صدای بلند (sm120)
(sm39) (sm35) (sm98) (sm25) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر زیاد شد (sm77) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اوج جوونی به پیری رسیدم ... (sm181)
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ... (sm181)نقل قول:
یا حضرت مولانا (sm146)(sm181)
کارم ز دور چرخ به سامان نمیرسد
خون شد دلم ز درد، به درمان نمیرسد
با خاک ره ز روی مذلت برابرم
آب رخم همیرود و نان نمیرسد
پیپارهای نمیکنم از هیچ استخوان
تا صدهزار زخم به دندان نمیرسد
سیرم ز جان خود به سر راستان ولی
بیچاره را چه چاره چو فرمان نمیرسد
از آرزوست گشته گر انبار غم دلم
آوخ که آرزوی من ارزان نمیرسد
یعقوب را دو دیده ز حسرت سپید گشت
وآوازهای ز مصر به کنعان نمیرسد
از حشمت اهل جهل به کیوان رسیدهاند
جز آه اهل فضل به کیوان نمیرسد
از دستبرد جور زمان اهل فضل را
این غصه بس که دست سوی جان نمی رسد
حافظ صبور باش که در راه عاشقی
هر کس که جان نداد به جانان نمیرسد
(sm50)
کوچ بنفشه ها از وحشت چماق (sm181)
بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم (sm50)
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر
وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد (sm181)
دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست
تو نشون من بده دل غمگین اگه هست
(sm176)نقل قول:
کریمان جان فدای دوست کردند
سگی بگذار ما هم مردمانیم
(sm10)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرحبا طایر فرخ پی فرخنده پیام
خیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام
یا رب این قافله را لطف ازل بدرقه باد
که از او خصم به دام آمد و معشوقه به کام
ماجرای من و معشوق مرا پایان نیست
هر چه آغاز ندارد نپذیرد انجام
گل ز حد برد تنعم نفسی رخ بنما
سرو مینازد و خوش نیست خدا را بخرام
زلف دلدار چو زنار همیفرماید
برو ای شیخ که شد بر تن ما خرقه حرام
مرغ روحم که همیزد ز سر سدره صفیر
عاقبت دانه خال تو فکندش در دام