الی یه حور میگهنظرت کاملا منطبق انگار آهنگای جدید داره گوش میده ما گوش نمیدیم خب معلومه این چندتا شاخن ..
نمایش نسخه قابل چاپ
الی یه حور میگهنظرت کاملا منطبق انگار آهنگای جدید داره گوش میده ما گوش نمیدیم خب معلومه این چندتا شاخن ..
آره این توماس کلا فضاحت به بار آورده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سخته رو کاغذ حس شاعرانه بگیری و بنویسی دونه دونه دونه دونه دونه پاک کنیم اشکای روی گونه هارو یا مثلا بنویسی حتما یه اشکالی بوده تو کارم یه اشکالی که داشتم و هنوزم دارم یا مثلا بنویسی منو درکم کن یه کم از پیشم نرو هر چی تو بگی - واقعا باید دست این شاعرا رو طلا گرفت شکسپیر رو باید بیاد مدادشون رو بتراشه
چنگیزم دوست دارم. این 6 تا از بقیه سرترن. من از کلیات البوم دفاع میکنم اما به نظرم میشد دو قطعه رو حذف کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری که گروه سرود تو موسیقی این مملکت کرد هیتلر با دنیا نکرد
این شاهکارو نشنیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو متولد چه ماهی هستی؟رنگ مورد علاقه ی تو چیه؟
زود بگو خیلی مهمه برای من بگو خوانننده ی محبوب تو کیه؟(sm1)
نه دیگه تا این حد ... برده ی روسها شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای توماس یاد آور خاطرات خوب گذشته ... (sm172)
حداقل 4قطعه اضافین.شهرزاد کارو خراب کرد.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ترابی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای محسن خیلی قشنگتر شده (sm19)