اسطوره همه چی بود(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسطوره همه چی بود(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدار حافظ ناظری و پیرلو / تمجید ستاره ایتالیا از تیمملی
اسطوره ی آدم فروشی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خانوم خوشگله خبر نداری؟(sm59)نقل قول:
کاکا : من خوشحالم زیرا در ماه های گذشته توانستم تجربیات و چیزی های بیشتری را به سابقه خودم همراه با آث میلان اضافه کنم .
یک فصل خاص برای من بود ، فارغ از نتایج ،برای من این مهم بود که بار دیگر با روسونری بودم .
من دیگر از پیراهن شماره 22 استفاده نخواهم کرد ، 22 برای من یعنی آث میلان .
من یک روسونری هستم و همیشه طرفدار روسونری خواهم بود .
(sm79)
بکش بیرون از کاکا(sm27)
دیگه شوورش افتاد زندان دل و دماغ نداره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دندون کشیدن 5-6 تا توله گربه به تنهایی آسون نیست(sm120)