الان محمد جونت پرید به من چیزی نمیگی بش؟؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان محمد جونت پرید به من چیزی نمیگی بش؟؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی این دعواها واسه مرتضی پاشایی مرحومه (sm81)(sm2)باو این چیزا همش سلیقس منم میگم چاوشی فوق العادس داداشم میاد کنارم مسخرش می کنه پس منم هر روز باید باهاش دعوا کنم ! همینه دیگه یکی خوشش میاد یکی هم نه
این دفعه رو کوتاه بیا شیخ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ... یکی نیست بگه به تو چه ؟؟؟ برو از بقالی آبنبات چوبی بخر مزش هم بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm26)
آتی دیگه ادامه نده ، هیچ مسئله ای نبود خودت بزرگش کردی ، واقعیتش اینه که آرمین بهت توهینی نکرد فقط بهت گفت آروم تر باش ...نقل قول:
رفتی یکی دیگه رو آوردی اینجا به بقیه شر و ور بگه؟
تموم کن ادامه نده ، لطفا
ایششششششششه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزمه (sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد خودت گم میشی میری یا انتظامات رو خبر کنم (sm2)
رسول به امیر بگو بیاد اینو جم کمه