صابر من حوصله این چیزا رو ندارم بحث تموم شد یه پی ام بده بیام
فعلا بای
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر من حوصله این چیزا رو ندارم بحث تموم شد یه پی ام بده بیام
فعلا بای
چشم دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش مینا جان ، این حرفا بیهودست ، ادامه نده با آتریسا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بلا (sm127)
من برم فعلا کار دارم ، همینطور ادامه ندین تا بیام (sm70)
بیخیال دوستان! همگی یه چن دقیقه جواب همدیگه رو ندین و سکوت کنین همه چی حل میشه!
نگران باش حل نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احوال دوست چطوره؟؟(sm111)
من خودم به نوبه ی خودم از هر کسی که بهش توهین کرد معذرت میخوام اگه فک میکردم یه درصد قراره به دوستام توهین کنه هرگز اجازه نمیدادم واردِ موضع شه(sm81)
بازم شرمنده از همگی (sm172)
یه سلفی از موهات و دستات بزار شاید بخشیدمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلوات بفرست(sm59)