یک پست در میون روز سرد و تگ گردن تجربه گران
نمایش نسخه قابل چاپ
یک پست در میون روز سرد و تگ گردن تجربه گران
دلم خونه از روز سرد ... نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیت جدید و کیفیت اچ دی ویدئو پاپ کرن به زودی
چی میگی تو...ندیده قضاوت نکن...ی اشغالی هشتک fuck shadmehr گذاشته تو پستش اونوقت من جو خراب کردم...من هنوز پستی نذاشته بودم و اینو دیدم پس چرت نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرتو که تو داری میگی از روز اول تاپیک منصور رفتی هی بهشون گیر دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر نفهمی هر چی گفت تو باید بری بهش گیر بدی؟
دوتا مثل تو ک نسنجیده و ندیده اینجوری بگند وضع بهتر از این نمیشخنقل قول:
هر کی رو مسخره کنی جوابتو میده انتظار داری همه چی بگی اونا ساکت باش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی مسخره کرده؟؟؟؟ اونا اون هشتک را گذاشتند من مسخره کردم؟؟؟نقل قول:
ولشون کن با هشتک اونا چی شد؟ چی از شادمهر کم شد؟نقل قول:
یعنی تو واقعا باور کردی همچین خواننده هایی اصلا خواننده هستن
تقصیر خود ما طرفداراست..چون شادمهر هر آهنگی بده حالا چ سبب یا تقدیر باشه چ قلب من ی سری از طرفداران خواننده های دیگه از روی عقده هر چرتی و پرتی میگند ی سری از ماها میایم اونا را همراهی میکنیم..ولی فقط کافیه یکی از ما طرفداران شادمهر بریم از اون خواننده هاشون چیزی بگیم میشیم عقده ای و نفهم