فکر کنم رفته سائوپائولو ولی قرضی اورلاندو بازی میکنه فعلا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم رفته سائوپائولو ولی قرضی اورلاندو بازی میکنه فعلا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرکز ارتباط دید آن روز انتقال پیام ممکن نیست(sm120)نقل قول:
(sm120)
نریم پس؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاکا بازیکنیه که باید قلب تیم باشه یعنی همه توپها برسه بهش تا بتونه بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب رئال براش اشتباه بود و بدتر از اون 4 سال موندن اونجا ...
هرچقدر هم بیشتر بازیش نمیدادن بدتر میشد ...(sm54)
چی شد؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 ساعت دیگه وقت داریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقج من(sm74)(sm25)(sm1)(sm81)(sm120)
شاید یه سال زودتر رفته بود حداقل جام جهانی رُ از دست نمیداد(sm50)نقل قول:
مگه ایرانه که از این کارا کنن(sm77)باوو همه جا نوشتن برگشت سائوپائولو ...نقل قول:
همه بازیکناشون باهاش عکس انداختن
کارولینا گفته الان هممون خوشحالیم که برگشتیم خونه (sm77)